Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ddaaddaa

dabing

Tak jsme v sobotu viděla Ztracené město, kde Ian hraje a jen se modlím, aby ho do VD nedaboval ten stejnej herec, protože má na Ian a tím i na Damona strašně starej hlas!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*
    • Re: dabing

jj souhlas, chtěla jsem se na ten film dívat ale nevidržela jsem až do konce, usnula jsem nejak po 1. reklamě, protože ten hlas se nedal vydžet a doufám že ve VD ho bude mluvit buď Jančík nebo Kubačák
    • adusqacek

Re: dabing

Taky souhlasím. Ztracené město - super film a Ian tam hraje úžasně, ale ten hlas je strašnej. Ale je mi celkem jedno, jakej hlas mu dají do TVD, protože já se na to v češtině asi dívat nebudu. Zvykla jsem si na to v angličtině. Příjde mi takový přirozenější a aspoň si ájinu trochu procvičím :-D
      • ddaaddaa

Re: Re: dabing

Jo mno presne........sice je blbi to tu srovnat a nekdo bude mozna fuckovat ale napr. u Stmívání tak yv kine to bylo anglicky tak megec dobry pak kdyz jsme ale videla ten film na dvd s ceskym dabingem mno mega hruza!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4*
    • xkostex

Re: dabing

jo stim souhlasim ten hlas je desnej doufam ze mu daj lepsi
  • I´love you Iane and want in order to be be to together. Very you love. Fall out better than Paul. *14* *3* *4*
  • cilka31
    Miiiilujuuu Je Kráásnej Nejkrááásnějšííí.- *14* *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší *14* *14*
  • dalsi filmy

myslim, ze hral jeste ve filmu Marco POLO a jeste v nejakym ale to uz si zrovna nevzpomenu.... :(
    • adusqacek

Re: dalsi filmy

Ano ve filmu Marco Polo hrál a zahrál si přímo Marca Pola *3*
      • Re: Re: dalsi filmy

ten fil Marco Polo jsem viděla... a když jsem viděla Iana (Marca Pola)s plnovousem na bradě, přepadl mě záchvat smíchu... ale byl to dobrej film... *3*
  • Ách! Ten je tak SEXY! Nejrači bych s ním skočila hned...... Miluji ho! Chtěla bych ho políbit! Kdyby si mel nějakou vybrat, vybral by si mě! Né vás takový ukňouraný *****! Prostě vy jste nuly! Já bych byla pro něj nejlepší a né ........... Je můj chci ho.........a líbat......... .
    • hele sexy si kurvo a upíří deníky dejmon jan somerher jemuj pokut se potkame vjeř že to nedopadne nejlepe *16* *16* *16* *16* *16* *16* jan je milionkrat lepší než ty *5* *5* *5* tak pozor co píšeš *16* *16* ti šlapoto *12* *12* *12* prase *12* *12* *12* jemůj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jane zavolej *15* *15* *1*
    • *1* jáj....
    • ti krávo Jan Someher je můj nikdy by nechodil z tebou pišsy ze si mně na krkla ti namyšlená pííííp *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* jen můj a to sem slišela na posled ještejednou *10* *10* *10* *10* a uvidíš ti jedna sexy *16* *16* jemúúúúúj *14* *14* *14* *14* *1* pozdrav *16* *5* *5*
    • jsi normalní beru super sexi herec s dobrym srcem ale tohle je už šilny *16*
  • :)

http://www.megavideo.com/?v=OJC3N8D Q z tohodle filmu já nemůžu. Nasmála jsem se u něho dost.... i když tam Ian hraje že je gay :P *7* *3* *1* *5* *14* *4*
  • http://www.tyden.cz/rubriky/lide/zahranicni-celebrity/ian-somerhalder-a-nina-dobrev-jsou-zase-spolu_282948.html#.VAdgJ_l_tmg

http://www.bravoweb.cz/stars/nina-dobrev-a-ian-somerhalder-opet-spolu-7731

*14* *14* *14* *14* *14*
    • Tessiiinka
      Koukni na datum :) je to z 18.9.2013
  • tea301

...

nemužu si pomoct ale k Eleně mi sedí stokrát víc *14*
    • Re: ...

kdo? mne Stefan....on je nejvíc sexyy!!!
      • tea301

Re: Re: ...

no Ian samozřejmě, když to píšu tady, ale Stefana ti neberu, každý má jiný vkus na kluky a v tomhle případě muže *3* *14*
  • blond.girl.third

Ve VD se k Eleně hodí víc než . . .

Je upa boží ..... Stefan je ve VD takovy strašidlo, furt se nekoho snazí chránit. prostě Damon se k Eleně hodí mnohem víc ... *14* *14*
    • ddaaddaa

Re: Ve VD se k Eleně hodí víc než . . .

Mno ja nwm.... Stefan neni moc dobrej ale myslim ze v tech poslednich dilech je hezci nez na zacatku ale na Damona furt nema. Ale myslim ze se k Elene hodi vic nedokazu si Damona predstavi ve vaznym vztahu, proste k sobe nejdou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit