-
Nic proti ale píše se to Ian Somerhalder ;)
-
Všechno nejlepší k narozeninám :) :*
-
to se zase rošel s Ninou nebo je to kec?
-
ahoj Iane jak se mas miluješ opravdu nikki reed nebo jesde porad douzis po NINE napis chci doo veded joo papa cus bus audobus
-
-
Myslíš že se bude zabývat komentářama tady?!!Vždyť má dost svojich povinností a pochybuju že umí česky!!A kolik komentářů tu je i kdyby tu chodil myslíš že odpoví zrovna tobě?Neříkám, že mě by odpověděl ale jako už se vzpamatujte.Pochybuju že s někým z vás by chodil, když je to celebrita a ani ne česká -.-
-
-
A líbí se vám jen protože je celebrita
-
-
-
Happy Birthday! *14*
-
Happy Birthday *3* *14* Ian
-
MILUJŮŮŮ!! =o*
Oh....Upe Kráááásnej ... *14* *14* Nejvíc ve VD.. <3<3 Náádhernej jako Damon...K Eleně by se více hodil .. Stefan je takovej nudnej ... Jak já bych chtěla aby ze mě udělal upírku .. :D Oh...On je tak boží že bych se od něho nechala i zabít .. *14* *14* *14* -
-
Re: MILUJŮŮŮ!! =o*
PS: Vím .. že je damon jen postava ..... ale tak nechte mě aspon trochu snít .. :D:D:D -
-
Re: Re: MILUJŮŮŮ!! =o*
Ale je upe nejlepší, ikdyž postava, je super a sexy.... nejlepší. 100000000000krát lepší než Stefan -
-
Re: Re: Re: MILUJŮŮŮ!! =o*
zobud sa dievca! Stefan je naj! *8* *8* *16* *16* *10* *10* *5* *5* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: MILUJŮŮŮ!! =o*
Bože...tak to si piš na osobnostek k Paulovi..tady je to por fandy Iana! Takže si můžeš psát jak se stefan nej ale ne tady! ..Já mám třeba taky ráda Stefana ale spíše jako bratra...mé srdíčko patří Damonkovi <3
-
-
-
-
-
Nina je krásná a on jí podvede... nechápu :(
-
-
Kde jsi prosimtě vzala, že ji podvedl ? :O
Mám jejich pravé fb a jsou spolu pořád ve vztahu -
-
Někde to psali
-
-
no jo bulvár co od nich můžeš čekat
-
-
-
nepodvedl jí! on chtěl založit konečně rodinu a ona prej ne tak proto se rozešli... a kdoví jestli je to s tím rozchodem pravda, bulvár si toho navymýšlí
-
-
Happy Birthday Ian.. *14*
-
http://pichingwebe.blog.cz/1405/ian-somerhalder-champagne
http://pichingwebe.blog.cz/1405/ian-somerhalder-champange-forever
:DDDDDDDDDD