Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chováte se jak malé a ubohé holky. Říkátetu úplný kraviny. (Myslím hlavně tu kačku.)
  • Když už se dohadujete, tak mně osobně víc sedne Paul, jsem na tyto typy. Typ Ian se mi nelíbí, jelikož nemám ráda vousatý chlápky ale stejně budete reptat, tak se koukněte na toto http://www.celebritybasha.com/wp-content/uploads/2011/10/paul-wesley-wallpaper1_large.jpg a pak vykládejte, že je Paul hnusný, náhodou je sexy :P
    • Bože , vždyť vapadá jak magor .. tělo má možná hezký , ale xichtí se jak osel .. :DD vidělas tu fotku vůbec !?
  • Bouhužel ale vážně jim to moc moc slušelo spolu *13* *13* *13* *13* *13*
  • no fuujj *11* *11* *12* *12*
  • Ahoj Iane chtela bych se nekdy s tebou sejit ale to se nikdy nestane
  • *14* *4* *5* *2* *1* *5*
  • Fakt hnus tohle říct. *16* *12* *16*
  • moppsik

Rose 2x08

Jááj jak řekl Eleně že jí miluje <3 Mě to přišlo strašně sladký ale nasral mě tim jak řekl že se hodí ke stefanovi :D a vymazal jí vzpomínku... *16*
    • Re: Rose 2x08

Přesně tak... nejkrásnější scéna ze všech dílů které jsem doposud viděla... *14* A ještě na Miss Mystic Falls jak spolu tančili... taky strašně krásné... *14* *3*
    • Re: Rose 2x08

to mas pravdu podle me to ale elena nejak zjisti. ja u toho brecel bylo to velmi velmi krasny *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *8* *8*
  • Happy birthday I love you...
  • tma

Super :D

No čo sa týka Upírskych denníkov, tak som videla len časti, ktoré teraz dávali na markíze, ale inak som čítala knihu *5* ...ale je to čosi iné *4* ...No, ale ten Ian je fakt krásny a dobrý herec *14* ....no čo si budem klamať, nie? :D...už sa teším na ďalšie časti tohto seriálu. Aspoň sa je na čo pozerať. *1* ...toď môj názor *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit