-
HB
Happy Birthday <3<3 I Love You :)) -
125 lidí nemá vkus :D
-
-
bohužel už 150
-
-
No hold všichni na světě nemůžou mít dobrej vkus jako my :/:D Nedá se nic dělat;D
-
-
-
Nina a Ian jsou stále spolu. Bulvár toho vždy navykládá a všichni mají z toho plné kecky. Takže mí drazí a milí, to že se "rozešli" je lež jak věž. Mějte se (y) .. M
-
Nejhezčí je Ien,na něho nikdo nemá!!!
A paul nic proti ale podle mě vypadá jako teplouš...
Můj sen je se potkat s Ienem!!!A váš?
*14* *14* *14* *14* -
jo je heskej i stevan i elena mam rata šechny *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ian je prostě suprovej , je moc heskej a sexy a v serialu upíri deníky se k eleně hodí nejvíc . moc moc se mi líbí aje i něco víc ....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ii
UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
http://cz.iq-test.eu/#645186 -
Oni se vážně rozešli tak to je škoda moc jim to slušelo,ale douhám,že je bulvární nesmysl
-
-
Ano slušelo jim to spolu a je pravda že se rozesli prej byl z nakou blondýnkou v hotelu a ta ho porad otravovala a byli i ve stejnem pokoji teda aspoň to bylo napsane v BRAVICKU :)
-
-
to je blbost oni se nerozešli kvůli tomu co je napsaný v Bravu oni se rozešli z jinýho důvodu!
-
-
-
On je ten najkrajší zo serialu Upírske deniky. :-* Ale prečo musi zomrieť prave on?
-
-
Plecová v jednom veřejném rozhovoru řekla, že se prý Damon a Bonnie vrátí, takže aspoň nějaká naděje.
A navíc by si to nemohla dovolit. Kdyby nadobro zabila Damona sledovanost Upířích deníků by klesla o 50% možná i víc. Takže mojí nadějí je právě tohle. *4* -
přesně *10* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
taky si myslím *10* *14*
-
-
-
lan lan lan jenaj naj naj sexy upiir sveta je to oja laskaaaaaa i love you