Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a.s.t

Je to muj oblibeny herec a hrozne se mi libil v serialu Ztaceni. *3* *3* *3*
  • BluEbEatS
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ježiš. Dokud nešly TVD tak sem o něm vůbec nic nevěděla a byla to VELKÁ CHYBA!!!! Protože on je prostě úžasnej a hrozně krásněj. Kéž by mě kousnul♥♥♥ *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • hmmm

Já ho žrala v Lostu jako Boona a když v něm zemřel, seriál už mě pak nezajímal *1* Ale v The Vampire Diaries je prostě nej *14* ta role Damona mu sedne...a nejedna z nás by byla ráda Elena nebo Kathrine *14*
    • respeekt

Re: hmmm

Přesně tak ♥ *14* *14*
    • Re: hmmm

přesně...neznám moc holek ktery by si to sni nevyměnily.. *14*
    • vrtulka

Re: hmmm

já jsem teď koukala na první díl ze šesté série Ztracených a Ian se tam opět objevil, no a já viděla jen a jen Damona *15* to jak mluvil, jak se tvářil, jaký dělal pohyby, to byl prostě Damon *3* téda já jsem z něj fakt vypatlaná *15*
      • Re: Re: hmmm

Jenže on není Damon..On je Ian..Nemůžeš v něm vidět toho kdo není..Je to jen jeho postava..
        • Re: Re: Re: hmmm

hele to víme moc dobře, že Damon je jen postava. to máš to samý s Edíkem z Twilight. taky všichni vidí jen Edíka a upíra, jak je úžasnej, krásnej a bla bla bla, ale to že je to jen postava a hraje ho Robert, normální člověk, kterej je ve skutečnosti úplně jinej než jeho postava, některý nezajímá *15*
          • Re: Re: Re: Re: hmmm

no nevim jak vy ale me se v podstate ze Stmivani Edward nelibi. . .nebo jako jeho postava jo ale jako herec ne!!! Damon ktreyho hraje Ian. . tak ho zeru :D jako herce i jako postavu :***
            • ddaaddaa

Re: Re: Re: Re: Re: hmmm

přesně u mě je to stejný :D
        • vrtulka

Re: Re: Re: hmmm

to já vím moc dobře, to se neboj *3* dokážu oddělit herce a postavu kterou ztvárňuje, takže ze mě nemusíš dělat joudu *15* moc dobře vím, že Damon je jen postava. Myslím to tak, že Ian je dobrej herec a Damona hraje opravdu skvěle a přesvědčivě, že by mu to člověk i věřil *3*
  • NatalieSouralova
    je sexi
  • Ou je ta hezkej a sexy chtěla by sem být Elena v upířích deníkách *14* *15* *14* *14*
  • Ja ho moc miluju je to bajecny herec v denikach hraje nejlepsy roly miluju ty jeho vtipky vzdy se zasmeju a jak je nadherny ty jeho ocka jsou tak ňuňata a jeho telo boze chtela bych ho videt na zivo
    • kikina888
      Danco já bych ho taky moc ráda na živo *14* *14* *14* *3*
  • ten je tak moc sexyyyyyyyyyyyyy *14*
  • si Boží HEREC...... *3*
  • jana.stochlikkluiberova
    *14* Je prostě božskej já ho žeru ty jeho ksichtíky jsou užasný *14* *3* *6* *14* *3*
  • Nevíte kam bych si mohla napsat o autogram Iana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit