Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Newím co je na něm tak záhadného,ale líbí se mi to...
  • veverka14
    happy brithday Ian *3* *3* *3* *4* *4* *4*
  • love007
    Je prostě hezkej ;-)
  • lanie
    je pěknej
  • milujite iane mucq *14*
  • kikina888
    Ian je boží chlap je hodně sexy.A chci aby v upířích deníkách byli spolu!
    Jak někteří píšete že je to divný když je ze Stefanem a veskutečnosti z Damonem(Ianem)Tak stím souhlasím vážně je to divný !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Souhlasím s Kiki *15* *14*
  • Tento článek je věnován Rakis tt(Rákosu) a Kateřině Luvové(Královně všech krav)*12*

To snad nejni možný! Vy jste takový malý, namyšlený prťata. *11* Copak se stane když („Ještě jednou") napíšu, že Ian je můj? Nebo když se potkáme, jak to nedopadne dobře? Vždyť ani nevíš, jak vypadám. A navíc, je zábava tady psát takové dle kraviny, vždyť já si z toho dělám p*del a chytám se za břicho smíchy, jak jste blbý*1*. Vždyť se s ním nikdy nepotkáte, nepoznáte ho, ani na něj nepromluvíte. A ještě k tomu, kolik vám sakra je(6 že by), když neumíte správně opsat ani jméno(Jan Someher×Ian Somehalder), (Dejmon×Damon). Prostě jste malý, blbý, namyšlený, flegmatický KKKRRRÁÁÁVVVYYY!!!!!!!... *10* *12* *16* *10* *12* *16* *10* *12* *16*

PS: Díky, že jsem SEXY!!! *3*
    • To je moc hezky napsany :D
  • Hele oba dva jsou moc a moc a nevím ještě jak MÓÓÓcccc ale oba dva jsou tak tak SEXxxy!!!!OMG!!!*16**14*
  • Je to pěkně sexy chlap! Miluju hoo a miluju TVD (upíří deníky). Doufám, že to dopadne dobře pro něj a Elenu. Myslím, že to tak nějak skončí. Je to zvláštní, když je Elena se Stefanem. Elena žije s Damonem a Stephan s Merethit (dokonce je to jeho manželka!) *1*
  • Ian a Nina spolu už nejsou. Tak se s tím lidi smiřte.
    Nina teď chodí s týpkem, který se jmenuje Derek Hough. Byli spolu už i přistiženi. Na stránkách www.the-vampirediaries.cz je novinka ze dne 7.10.2013 kde jsou jejich fotky a je tam i kratičké video, které je spolu zachycuje.
    Ráda bych to sem hodila jako odkaz, ale bohužel ty stránky mají zákaz kopírování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit