Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je užasný *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • jakej trotl zmenil tu fotku? t predtim byla lepsi
    • jackie28
      nešil už je změněná....jsem to změnila já(mimochodem souhlas ta v tý kožený bundě byla super,proto jsem ji na profilovku dala,ale teď jsem objevila ještě lepší *3* )
  • Chyba

Jackova krevní skupina je 0 pozitivní(univerzální dárce), ale Boonova A negatiní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
  • Andy I do not know how old you are but your Writing a comment prove that I had determined girl but it also shows you how stupid ... Ian might be a celebrity but you can not know if you read the comments of his fans .. But back to your the comment you think that anybody cares ?
    Simonka what I wrote in the comments to Andy goes for you ;)
  • Nechodí s Nikki s tou jsou jen přátelé.. Chodí s Ninou ale dávají si bacha na novináře....
    • Ved ona ma priatela noveho!!!!! Si pozri na jej profil tu na osobnosti. Na vsetkuch americkych portaloch to dosvedcia yetaz ukazovali v programe v telkr. S jej novym pritalom MTV :D;D porozumeli ste
      • tady na osobnostech ma Ian a Nina že jsou ve vztahu...a na fb taky furt mají společný fotky
  • on je božíííííííííí *1* *1* *1* *1*
  • Delena
    IAN JE PROSTĚ STRAŠNĚ SEXY! KDYBYCH MOHLA, TAK S NÍM UDĚLÁM TO CO ELENA VE 4 SÉRII 7 DÍLE!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mám ho moc ráda. V upířích denících je totálně boží!!!! *14* Moc se mi hodil k Nině chodili spolu vážně dlouho a pak přijde Nikki nechodí s ním ani rok a hned se zasnoubí!!! *16* V jednom článku jsem četla že to Ninu pěkně zaskočilo
    Ale stejně je boží!!! *14* *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám *3* *3* *3*
  • L.a.s.k.a
    Ian je fakt sexy :* . Taylor a Damon jsou v Upířích deníkách moji nej herci... :* . Škoda ,že ho Elena nebude milovat :O !
    • kiss.miss
      Myslíš Tylera...Jo no, ale to mi vůbec neva(team Stelena).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit