Přejít na výpis diskuzí

Ian Somerhalder

OSOBNOST 31.12.2006 
757 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je nejlepší na celém světě miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • eve-lyn

Happy B-day

Všechno nejlepší Iane !! *4*
  • Si úplne geniálny a hrozbne sexi Ian Somerhalder *14*
  • .snoopy.

Ian

Přeju všechno nejlepší!!!! *4*
  • Nevěrnej ji nebyl*Jen se shodli na tom,že jejich vztah se stal víc pracovním,než milostným a tak zůstali přátele a budou spolu natáčet dál* *3* *3* *4* *4*
  • demisalvatore
    Jak vidím tak Ian stoupá v tabulce!;) jen tak dál:D A Ninuška taky <33 konečně!!:D
  • A že si ty vaše příspěvky, zprávy a přání k narozeninám čte, co? :D Ani neví, že tyhle stránky existujou, tak se proberte. A milovat ho můžete, jak chcete, ale stejně nuly z česka ho nikdy zajímat nebudou. Spokojte se s našema českejma šereďákama, na jiný se stejně nezmůžete.
    • Máš pravdu..... Taky si to myslím.... A v Česku jsou fakt jen ŠEREDY
      • V cesku mejsou jen seredy vis ...jsou tu i hezky holky jao treba ja ps. Miluju damona nejradsi byc mu ho vykourila a libala ho na kazdym kousku jeho tela a ja bejt elenou tak se na stefa vykaslu stef je taky hezke ale na damona fakt nema
    • Hahahaha...
      No a já mám twitter a mam ho v pratekich doopravdickýho Iana somerhaldera takze *3* *1* *1* *1* *1* *1*
      Bye Bye. *1* *1* *1* *1* *1*
  • sabushenka
    Happy birthday Ian :) ♥ *1*
  • adelajs
    Ian je v TVD úžasnej a nejvíc sexy upír se všech kam se na něj hrabe Edward (Robert Pattison) !!!!!!je mi ho v tom filmu líto ohledně Eleny ale je prostě nejlepší a miluju ho je prostě božííí *14* *14*
    • aha, tak to jsi asi neviděla poslední díly, co? Jo, je úžasnej. Napiš mu přes twitter. *3*
  • emmicka-watson
    všechno nejlepší k narozkám *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit