-
Všem kteří pochybují o Nině a Ianovi..
Nina Dobrev a Ian Somerhalder spolu chodí.. *14*
Jsou opatrní na veřejnosti kvůli paparacum..přečte te si novinky co se stalo *3*
Gabriela -
-
že by si nás neoblbovala .. :) moja prečitaj si tuto stranku .. ( pokial rozumies anglick ) a potom hmmm sa rozhodni co tu pis .. laskavo .. !§
-
-
http://www.tmz.com/2014/08/17/ian-somerhalder-nikki-reed-happy-healthy-farmers-market/ ..... TA STRANKA
-
-
-
Miluji Iana Somerhaldera.I love you Damon *14* *14* *15* *1* *2* *6* *3*
-
Skvělí Ian
Ian mi v VD padl do oka hodně rychle. Je to skvělá postava v tomto seriálu, má tam velké charizma. -
Ian je nejlepší chlap z TVD a je to nej sexy chlap i upír!! *14*
-
I´love you Iane and want in order to be be to together. Very you love. Fall out better than Paul. *14* *3* *4* Vše nejlepší Iane. *14* *14*
-
Iane vzpamatuj se Nina je tvoje životní láska tak se k ní vrať. Nikki Reed je k....
-
-
*10* *10*
-
Přesně řečeno
-
-
nevim co vam na něm vadí jsem do neho blazen moje 1 přani je vidět ho upe ho miluji mam všude jeho plakáty *14* *14* *14* *14*
-
Je prostě k sežrání *14*
-
Má okouzlojící oči a tenhle nádherný kontrast očí a tmavých vlasů má i můj syn *14* *14* *14* *3* *3* *15*
-
On je peckový, najkrajší,sexy, najlepší a jeho humor je najlepšíí proste pre THE VAMPIRE DIARIES ako stvorený :* Milujem ho .. Miláčik dokonalý herec ♥ ♥ *14*