-
jakub
moc ses mě líbila v muzikálu kleopatra bylastam nejhezčí,a nejlíp stam zpívala jsi výborná zpěvačka, tak měj se. -
rené
ILONO JSI NOJOBLÍBENĚJŠÍ ZPĚVAČKA V ČESKÉM ŠOUBYSNYSU,MÁŠ HEZKÉ TĚLO,KRÁSNĚ ZPÍVÁŠ,MÁŠ NA TO ABYS VYHRÁLA SLAVÍKA,JO A POVEDLO SE TI TO NOVÉ ALBUM MÁŠ HO VÝBORNÝ -
simona
moc mě mrzí žes nebyla na mejdan roku z václaváku seděla jsem u televize a ty nikde ale to vůbec navadí kdyžtak tě uvidím na něčem jiném třeba v nějákém pořadu, MĚJ SE HEZKY SIMONA -
david
ilonko zdravíme tě a už se nemůžeme dočkat až budeš v televizi hlavně já ti přeji hodně lásky,hodně koncertů a hlavně to zdraví tak se měj dobře tvoji fanoušci ze znojma. -
jana
ilonko prosím odepiš nám tvůj kalendář akcí na rok 2009,chtěli by sme jed na tvůj koncert,měj se dobře a prosím odepiš nám na d.oslzlova@seznam.cz moc děkujeme. -
veronika
ilono viděla jsem tvoje fotoalbum jak sbyla na dovolené a vypadáš tam opravdu výborně a mladě,jo a máš hezký účes,slušítito. -
ŠARA
jsi super zpěvačka,máš nádherný hlas a už se těším na tvůj koncert. -
denisa 16let
ilonko jsi naše nejlepší zpěvačka,libí se nám odtebe skladba z nového alba skladba TINA máme ji nejradši,AHOJ TVOJI FANOUŠCI HLAVNĚ DENISA 16LET. -
denisa 16let
ahoj ilono jsem moc ráda žes vydala nové album v květnu protoře jak sto vydala tak hned jsem jela do obchodu abych si to koupila cd,a máš tam výborný písničky líbí se mi všechny ale jednu mám nejradši a to je skladba TINA ráda si ju pouštím,já tě moc zdravím a přeju hodně štěstí,zdraví tvoje faninka DENISA. -
kira
ilonko moc ti držím palce,a moc si přeju abys ukázala toho tvojeho přítele,tak ahoj KIRA -
tom
moje nejlepší písen od tebe ilono je skladba malá víla -
marek
ilono ty jsi prostě celkově hezká máš výborný hlas a navíc máš nejlepší písničky a patříš mezi zpěvačky populární tvůj fanoušek marek -
zdenek
jsi fajn máš hezké písničky -
zdupy
máš nejlepší písničky z českých zpěvaček jsi nejlepší -
vítek
jsi nejlepší zpěvačka v šoubysnysu -
vašek
líbí se mi od tebe album,tedka to nové černobílé máš tam super písničky a dáse to poslouchat tak ahoj -
vlata
jsi dobrá zpěvačka,povedla se ti písen chlapi takoví nejsou,a austrálie -
vlasta
jsi ve zpěvu jednička -
martin
tedka jak otobě psali že sis našla novéko přítele tak ti moc gratuluju jsi výborná -
lucka
ilona se mě líbí protože je to nejlepší zpěvačka,hezká