-
mates
ilonko budeš mít tedka někdy koncert v ostravě jestli jo tak se moc moc na tebe těším poprvé tě uvidím na živo. *14* *14* -
karolína
jsi hhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeezzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkááááá ááááááááááááááááá -
josef
ilonko moc rád bych věděl jestli budeš mít koncert *3* ted někdy v lednu 2009. *14* *14* *14* -
😇😇😍
-
patrik
byl jsem se dívat na tvé oficiální stránky www.csáková.cz a díval jsem se tam na tvé fotoalbum vypadáš tam výborně a hezky už mám v mojim počítači na ploše tvoji tapetu fotku a slušítito. *14* *14* -
marcel 11
ilono prosím tě mohla bys mě odpovědět kdy a kde budeš mít koncerty na rok 2009 můžeš mě odpovědět přes tady tohle MOC TI FANDÍM. *14* *14* -
sandra
moccccccccc ti všichni fandíme *14* nemyslím jenom já ale taky moji kamarádi a i rodina jsi naše nejoblíbenější a nejlepší a taky nejhezčí česká zpěvačka,a moccccc si všichni přejem abyses ozvala a povedlo se ti ted to nové album všichni moji kamarádi si ho koupili. *3* *3* *3* -
ara
máš moderní plakát a vypadáš tam sexi a slušítito fakt ilono jen tak dál *14* *14* *14* *14* *14* -
tony
jsi nej nejlepšííííííí to bylo pro ilonu csákovou. *3* *14* -
saša
ilonko já ti k svátku přeju hodně štěstí,lásky a hlavně hodně koncertů vím že ti přeji pozdě protožes sváteks měla včera ale to nevadí jo a povedlo se ti to nové cédéčko neboli album všech 10 písníček se mi líbí tvoja saša jo a prozajímavost je mi 19 let a hrozně ti fandím DOPIS PRO ILONU CSÁKOVOU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14*