-
Dost přibrala
-
Csákovou nemusím
-
christián
máš hezké tapety mám je všechny v mojim mobile ilonko jsi super zpěvačka. *14* *14* -
anna
ilono vypadáš výborně a slyšela sem že budeš v divadlr kladivo na čarodejnici chtěla bych tam do toho divadla hrizně moccccc jed se podívat na tebe *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *14* *14* -
333
Ilu tak konečně jsi těhotná,a už víš co to bude jestli kluk nebo holka,přece jenom jsi už ve 4 měsíci > ale jinak jsem moc ráda žes konečně otěhotněla protože jsem ti to přálaa navíc > ti hrozně fandím patřím do tvojeho fanklubu *14* *14* *14* *5* *14* -
Ilona Csáková
chtěla bych ti poděkovat žes nám jako fanouškům složilas své nové album>cédéčko Ilona Csáková 2008, ted sem si ho koupila a máš ho fakt super povedlo se ti to,> a navíc ti blahopřeju k tvému dítěti kterého právě čekáš,jsem opravdu ráda že jsi těhotná opravdu a doufáme že po nějáké době začneš zase zpívat. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pro Ilonku
Všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně zpěvu,zdraví,radost a hlavně hodně popularity,protože si fakt strašně sexi holka *14* -
POZOR! Buďte u toho! ILONU máte také možnost vidět přímo na natáčení 20. 2. 2012, a to ZDARMA! Stačí poslat REZERVAČNÍ SMS ve tvaru:
REHIT 2 mezera POCET MIST mezera JMENO A ADRESA na číslo 907 99 09
Více info zde: http://www.barrandov.tv/to-byl-nas-hit/rezervace
Pro další rychlíky, kteří napíší e-mail nebo zavolají, místa zajistíme: divaci.hit@email.cz (uveďte počet míst + jména) nebo 608 874 624. Mimo Ilony Csákové také vystoupí mnoho dalších zpěváků! -
-
Všechno nejlepší novomanželům,hodně štěstí,zdraví a spokojenosti.
-
Ilona
Má krásný hlas a takové zvláštní charisma, je mi sympatická. Mimochodem - hezký fotky! *4*