-
Re: Verdykt!!!!
koukám že Tvé IQ je nižší než dnešní datum( 25.června)úsudek po přečtení Tvého příspěvku - gramatické chyby *5* *7* -
V pozdním dešti
V roce 1978 jsem coby příslušník vojenské základní služby dělal křoví v inscenaci- V pozdním dešti.V jedné roli tam také hrála Ilonka Svobodová.Tenkrát jsem jí ve studiu( vesnická zábava hráli tam :Oldřich Vízner,Čestmír Řanda)po společné scénce kdy jsme spolu tančili věnoval plnící péro.Zajímalo by mne jestli si na tuto epizodku pamatuje.Já do dneška ikdyž je to už 30 let.Točilo se to kousek od Unhoště okres Praha západ.Dodnes mám na Ilonku pěkné vzpomínky a je mi to do dnes vyčítáno manželkou.Ale na Ilonku nelze zapomenout a dnes velice rád koukám na seriál Ulici.Je nezapomenutelná.Je to nádherná žena i po těch letech.Mrzí mne že tuto inscenaci neopakují i po těch letech *4* Ilonko moc Ti fandím -
velice krásná a příjemná
velice krásná a příjemná žena,která snad ani nestárne *14* *14* *14* -
Je stále krásná
viděl jsem jí osobně na tyty a vypadá ještě líp ve skutenosti než na obrazovce ta jí pár kilo přidává *9* *4* -
A co Ti říkají vyjmenovaná slova po "m". *7* -
fakt sexy žena
Ilonko,možná podle některých teprve čekáte na svou velkou roli,ale i tak jste mne zaujala pokaždé když jsem Vás viděl.Mimo to jste velmi půvabná a pro mne žena s velkým Ž.(takový vzor ženskosti) -
mislí? Snad mYslí! *9* -
Nejhezčí a nejvíce sexy
Ilonko,jste pro mne nejkrásnější a nejvíce sexy žena,kterou znám.Jste výborná herečka s tím nejpříjemnějším hlasem.Udělal jsem si z vás takový ženský idol(jen pro úplnost,je mi 44 let).Přeji vám co nejvíce úspěchů a mnoho význačných rolí. Vláďa. *14* *14* *14* -
Re: vyznání
Naprostý souhlas,mně osobně se líbí mnohem více,než např. Brožová,Borhyová apod. -
Tedy,ty jsi vůl,to se ani nedá popsat.Zaajímalo by mne,co jsi v životě dokázal ty ,inteligente! -
Verdykt!!!!
Tak na úvod,
Tato ženská Ilona Svobodová není špatná herečka ale není ani super hvězda!!!!To že je narozena za komáru je nad slůnce jasné ale proč teď machruje v bedně když měla takový životopis???!!!!!!!Mohla makat u pásu,to by zase nebyla slavná co?!!!No každopádně umě má 1% z 99 protože si osobě mislí moc!!!!Ale ten obličej není hrozný ale není ani na věčnost!!!!A když to řeknu já,tak už na tom něco je!!!To mi věřte!!!!Thank You. *13* -
Jednička
Ilonu Svobodovou jsem prvně zaznamenal ve filmu Láska na druhý pohled někdy počátkem 80. let a moc a moc se mi líbila. Od těch je jednoznačně mojí nejoblíbenější herečkou, navíc má i krásný hlas. Pokud hraje, sleduju jí, ať se mi film (seriál)líbí, nebo ne. I.S. je jasná jednička! -
překvapení
Dnes jsem shlédl pohádku o princezně Zubejdě, kterou vyléčil Dr. Voštěp v podání J.Dvořáka. Ale co mě nejvíce zaujalo, že jsem ale vůbec nevěděl, kdo je tá nádherná ženská, co hraje princeznu. Musel jsem počkat až na konec, kde jsem zjistil, že to byla pro mě zcela neznámá Ilona Svobodová (natočeno v roce 1984). Bylo jí tedy 24 let, ale ta energie, elegance pohybů, něžnost, ženskost a jiskra v očích - zážitek krásy na celý život! -
vyznání
Jste nejerotičtější herečka, co znám. -
Re: Díky
Vážená paní, líbíte se mi již od dětství a jste dodnes příčinou mých divokých snů...
Jste prototypem dokonalé ženy. -
Petr
Krásná herečka z krásným hlasem *14* -
Je to kvalitní herečka
Dnes jsem se díval na seriál příkopy a moc se mi líbilo jak Ilona S zahrála svoji postavu byla velmi přesvědčivá myslím že by si jí měl po delší době všimnout i film!!! *4* -
Nic moc.
Výkon v Ulici ae mi nelíbí.Mám pocit,že situace jakoby přehrává,že se nepřirozeně pitvoří a snaží víc,než je v situaci nutné a tak je celkový dojem velice špatný.Chtělo by to méně snahy a více přirozeného chování.Nebo lépe,jít se no naučit a pak hrát.Využitelná ve Venezuelských telenovelách, Pepinda a pod. *9* -
Miluji Tě !!! *4*
-
DÍKY
DOBRÝ DEN ILONKO BLAHOPŘEJI VÁM KE KRÁSNÉ ROLI V ULICI.DLOUHO JSEM VÁS V TELEVIZI NEVIDĚLA A MRZELO MĚ TO.HRAJETE KRÁSNĚ.PŘEJI VAM HODNĚ ŠTĚSTÍ A VÍCE KRÁSNÝCH ROLÍ. *3*