-
Re: Bella
jo ja taky nesnasim sofi a kim porad si vymyslijou a holky mji potom problemi -
indiana
indiano predcasne ti preju vse nej k dvacatym narozkam *4* -
Bella
Jo Bella (Indiana Evans) je nejlepší *14* *14* *14* *14* . Bella je mnouhem lepší než Emma jsem ráda že místo Emmy je tam Bella *3* *3*. Ale Kim a Sofie jsou hrozný mrchy *5* *5* *5* já je fakt nesnášim *8* *8* -
Re: bella :)
j přesně -
závidím!!
Jo bella je podle mě lepší než emma..a upe ji závidím jak se může furt tulit k willovi on je prostě krásnej mno jo ale hodí se k sobě *14* *14* *14* -
bella :)
Bella je uplně super do H2o hodí mnohem víc než Emma já totiž emmu v h2o nemusela *13* a mám 1 otázku takže : *7* *7* nevíte jak se jmenuje ta písnička z dílu plážová párty jak zpívala Bella na tý párty plážový
jo jukněte na muj bloček vše o H2O http://h2ostacipridatvoduweb.blog.cz/
*3* *3* -
Bella
(Předem sorry za chyby *1* )
No...podle mě by bylo nejlepší, kdyby tam zůstala Emma, ale byla tam i Bella. Štve mě ale ta Kim, se hodně změnila, je to docela mrcha *13* . Ale upa nejvíc mě vytáčí Sofie (Wilova sestra) a Ryan (ten vědec). Ryan mě štve v tom, že se do všeho míchá, i když to není jeho věc (např. Mako, jak ho furt řeší) a na Sofii mě štve to, že je to prostě mrcha a dál už si to domyslíte.. *7* No když to sledujete, tak to víte. Jen mě docela mrzí, že Lewis odjel.... *9* Bude tam trochu smutno. Nevím, co mám říkat na to, že se Rikki a Zein rozejdou, ale rozhodně nechci, aby s ním chodila Sofie, ale evidentně po něm jede. *14* *10* To ale ne!!! A doufám, že ty H2O budou pořád tak bezvadný jako jsou *14* *14* *14* *14* , protože by to byla škoda, aby tak super seriál byl nakonec zkažený. A nejwíc jak se Cleo tváří když je smutná *1* ééé teda *9* *1* No tváří se tak utrápeně a ta pusa se jí zkřiví dolů *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tak jo to je vše pa -
Re: Re: indiana eans vs claire holt
Já taky Emma se mi moc nelíbi´í když je v H2o jinak je pěkná ale kdybych si měl vybrat Claire vs indiana tak indi :) *14* -
Re: HEJ!!!
mas naprostou pravdu jestli se jim nelibi indiana tak at se na to nekoukaj,ne *7* . -
Re: Re: Indiana Enans :-(
pise se to indiana evans ne enans *16* *16* *16* *16* -
Re: Nemate pravdu
mas pravdu jsi k ni mila a to je dobre.ano nechapu proc z toho vini indianu ze jo. *3* *3* *3* *3* -
Re: ...
taky si to myslim. *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Měly by ste bejt rádi že tam bude aspon Indiana
TAK ZA PRVÉ,ONA JE T.ě.h.o.t.n.á. *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: h2o
Luke Mitchell -
h2o
Nevíte jak se jmenuje herec, který hrál Willa? Přijde mi sympatickej *14* -
Re: Měly by ste bejt rádi že tam bude aspon Indiana
Claire odešla kvůli tomu že nechce být známa jenom z H2O...takže hraje nějakem filmu -
Re: Bella je nejlepší
ber ot tak ze to maju v scenari ok *1* -
Bella je nejlepší
Emma byla taky dobrá,ale Bella je o dost lepší.Ale Bella je blbá v tom že řekla Villovi ať se od ní drží dál.To udělala velkou chybu.Kdyby Vill vykecal o Belle to tajemství,tak by měla Bella asi problém a Vill možná taky protože třeba Rikki a Cleo můžou nějak použít ty jejich schopnosti.Ale kamarádky mi řekla že v jednom díle se bude Bella a Vill líbat,takže to dobře dopadne podle mě. *3* *3* -
Re: indiana
Přesně nejlepší je Indiana (Bella).Ta je lepší než Emma.A o dost. -
indiana
indiana je nejlepší to snad ví každý a kdo si myslí ž je lepší emma je ..... *3* *3* *3* *3* *3*