-
HEJ!!!
JE TO INDIANA EVANS A PROČ JI TAK NESNÁŠÍTE??TO BYSTE SNAD CHTĚLI A BY CLAIRE HOLT TOČILA TĚHOTNÁ???JESTLI JO TAK STE BLÁZNI A NAHODOU INDIANA EVANS JE BEZVA A CLAIRE HOLT JE TKY BEZVA ALE JESTLI VÁM V H2O VADÍ INDIANA TAK SE NATO NEKOUKEJTE *16* *16* -
Re: indiana eans vs claire holt
Nechová se jako vtěrka, jen je tam nová a snaží si najít kamarády, já mám Emmu ráda, ale Bellu mám radši... -
...
to je sranda má narozky ve stejnej den jako já :D akorát o 4 roky dřív :D -
Indiana
Podle mě je Indiana lepší než Emma.Ale je to jen můj názor! *14* *14* -
Re: indiana eans vs claire holt
neníí...náhodou je lepčíí...přijde mi sympatická -
Re: kde?
H20 ještě někdy dávaj na Markíza a ZDF. *15* -
bdbdghnfghnfg
vite co je divny, ze indiana nema ve filmografii h2o asi je to tim, ze to jeste moc jak bych to řekla nove nebo proste no ja nwm ale urcite ste pochopili jak to myslim ale i tak mela by to tam mit ne *7* -
Re: kde?
muzes se na ne kouknout i na youtube *4* -
indiana eans vs claire holt
Claire je lepsi nez Indiana a je moc velika skoda ze odesla, ale neda se nic delat bute radi, ze (jak uz tady padlo) bude hrat normalni holku a ne zadnou nafintenou kravu sice je Claire alias Emma ohodne lepsi no nouze je nouze *5* *5* *4* a taky Indiana hraje nejak divne chapu ze to ma asi ve scenari ale podle me tam hraje hechapavou kera nic nespozoruje a taky se mi zada(nic proti ni)ze je vterka a moc velka v 1. dile upe *13* -
indiana evans-bella
BELLA JE SUPER *14* *14* *14* -
libim se mi:
No mě s líbí i Clarie ale i indiana *14* -
kde?
hele prosim vás kde dávají Ty nové díly? kromě na dismey channelu? *7* -
Indiana je lepší..:)
Mě se teda Indiana líbí víc jak Claire Skoukla jsem už všechny díly 3 série na youtube.com a musím říct že je vážně úžasná..Podle mě je 3 řada h2o nejlepší 1 a 2 byly taky super Claire a Indiana jsou každé dost jiné a tak si myslím že nemůžeme soudit která z nich je lepší protože každá z nich má svoje kouzlo. Indiana mi ale přesto padla do oka asi víc..:) *3* *4* -
claire vs. indiana
myslim si ze keby indiana hrala od zaciatku a potom ju nahradila claire tak by ste zas mali nieco proti nej a podla mna su obi dve dobre len claire bola dost nudna a s indianou to bude trosku zivsie a srandovnejsie -
Re: To neni pravda
NeAsI MአPrAvDu!!! -
Měly by ste bejt rádi že tam bude aspon Indiana
Tak hele,za prvé:Claire odešla protože byla těhotná(bylo to v popcornu 2009)za druhé:Ani Indiana a ani Claire nemůžou za to že Claire odchází, *13* za třetí:Měly y ste bejt rádi že nám daj do seriálu h2o další mořskou panu(která nahradí naší Claire,aspon nebude hrát namyšlenou jako Charlotte).
A moooc b mě zajímalo kdy třetí série bude,řikaly že podzim 2009,ale podzim 2009 už byl,takže newim co se stalo. *7* -
...
Je přece nesmysl nadávat tady Indianě že je špatná herečka jenom kvůli tomu, že nahradila Claire. Když už tak byste měli být snad naštvaní na Claire, že od seriálu odešla. Emmu sice NIKDY nenahradí a pro mě už H2o nebude tak dobrý, ale je fakt, že kvůli tomu soudit, že je špatná je prostě blbost. -
Nemate pravdu
vy co tady pisete ze indiana je blba,indian atd... proste claire sice odesla protoze je tehotna ale ze ona odesla to prece nemuzete za to vinit indianu predstavte si ze by dali do H2O misto claire vas a nekdo by pak o vas rikal ze jste blba,ze jste claire vytlacili atd... urcite byste se citili hrozne takhle se citi i indiana ze o ni tohle rikate a jestli si myslite ze temhle diskuzim nebude rozumnet tak se mylite kdyz nekdo ma internet explorer novejsi verzi tak kdyz se podiva na zahranicni stranku tak ji tam vyskoci okynko ze to je ta stranka v jinym jazyce tak klikne na prelozit a prelozi se ji to do jëjiho jazyka a ona si to precte takze nerikejte tohle o ni premyslejte jak byste se citili vy *8* *8* *8* *8* -
To neni pravda
ANeni pravda co tady všechno o Indianě (Belle) říkáte mě se třetí nsérie H2o líbí rozhodně víc než předchozí dvě série takže si rozmyslete co říkáte -
Emma je nej
Stejně Claire je nejj! A jak tady říkáte Bella ju nikdy nenahradí! *16* A h2o bylo stejně lepší když tam byla Emma když jsem viděla trailer tak to bude uplně něco jinýho! Ale jinak h2o je nej!