Přejít na výpis diskuzí

Ivana Macháčková-Gottová

OSOBNOST 13.1.2007 
277 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *8* nej.prezdivka.ever - tvoje starosti na mou hlavu. Přijde mi to jako jalová závist. Klip je vkusný a moc milý. Ty starší dcery v něm neúčinkují neb už ztratily dětskou přirozenost a zřejmě po KG nepodědily sluch a talent. Jejich matky je mohly vést k rozvíjení schopností, alimenty byly předpokládám dostačující. Nabízí se otázka, zda spíš ony nebyly "zlatokopkami". Dominice Zacpalové by slušelo více skromnosti i pokory. Příjmení Gottová si údajně zasloužila pouze dovršením 18 let. Sympatičtější se jeví mladší sestra Lucie, která na otcovství veřejně neparazituje. Role v muzikálu i moderování VIP zpráv byl marketinkový tah. Většina návštěvníků zaplatila drahý lístek právě kvůli Ivaně, ze stejného důvodu sledovala i zprávy, aby se potom někteří utápěli ve své malosti a umísťovali na net své "odborné recenze". Nejspíš nedáš dopustit na exmoderátora Prásk!u PN. OMG - LoL. Kdo jsi a co tě žere doopravdy?
    *1* *1* *1*
  • Zdravotni sestricka z Opavy dokazala "okouzlit" slavneho Hollywoodkeho herce Michaela Douglase(zenateho) a primet ho k tomu aby s ni dva roky chodil! To je "FENOMEN"!! Gott je taky "FENOMEN" tak se ti dva asi k sobe hodi.
  • Bylo by na světě velmi krásně kdyby se každý staral sám o sebe. Každý si může žít jak chce. Vám všem co zde tak "inteligentně" píšete doporučuji vzdělání a popř. psychologa k navršení sebevědomí.. Hodně úspěců!! *14* *14*
    • VIP - dokumentární pořad TV Prima vysílaný v přímém přenosu právě o nestarání se sám o sebe!!! Rovněž Vám, lado, doporučuji vzdělání - např. základku - čárky ve větách dosud nebyly nezrušeny. Mám VŠ a pomoc kolegy psychologa skutečně vyhledat nepotřebuji. Nad VIP Gottovou a jim podobným se mohu jen pousmát, ale spíše je smutné, že takovíto lidé jsou medializováni, zatímco skutečné CELEBRITY nikdo nezná. Pojem celebrita totiž postupem času naprosto ztratil na svém původním "poslání". Co se sebevědomí týče - protože někoho zkritizuji, nesouhlasím s ním - mám nízké sebevědomí a závidím? Ale prosím Vás.
    • Mate pravdu, ja vysokoskolsky vzdelani sice mam, ale sebevedomi mam uplne na nule!!! Aby clovek neco v zivote dokazal potrebuje SEBEVEDOMI a ne vysokou skolu!!!!!!
  • Nikdy by se člověk neměl soudit podle informací z médií, stačí větu postavit jinak a hned je z člověka nestvůra. Nechápu jak můžete o člověku, kterého neznáte, říkat vůbec něco. Stále zůstává nemoc v jejich rodině, pro všechny je to hodně těžké jen ta představa, že mu nemůžete pomoc jinak než, že ho budete navštěvovat. Kdo si neprošel ničím zlý tak neví o čem mluví a těžko se dokážete vcítit do toho jak jim všem je, když je situace vážná. Držíme moc palce.
  • Zdravím všechny , kdo sledují vše kolem Ivanky a Karla, mé příspěvky byly opět smazány, ne pro vulgárnost, ale pro pravdu. Ivanko, proč se bojíš pravdy, nelituji Tebe, ale tvého muže, který neprohlédl tvou hamižnost, snad děti tě postaví do reality, ty totiž ještě neumí mít více tváří, ale snad si je to ještě nestačila naučit, potřebují otce, proto zanechám jízlivostí, ale prosím vzpamatuj se se svého já a stůj v ústraní, určitě jsi zajištěna a netrpíš nouzí.
    • Lidé mají, na Vaše neštěstí, dobrou paměť, i na obsah, i na to, pokolikáté to už tady píšete. Takže všechno je lež. A máte smůlu,
      už tady psala jiná spolužačka příspěvek s jiným obsahem.
  • Ivana Gottova loves to have sex with married, rich and famous men!!!!!!!! *12* *12* *12* Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
  • Chtela byt slavna, tak je slavna!! Pouzila k tomu zenateho Michaela Douglase. Splnil se ji sen! (Americky sen!)
  • omyl

Ivanku mám moc ráda, sleduju všechny články o ní, proto mne mrzí ten omyl - čtyřicet jí není, leda, že by se celou dobu o jejím věku lhalo. myslete trochu, stačí se podívat do archívu různých článků, vychází vám pak věk 34... *3*
  • děti

myslite ze chodi na tuto diskuzi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší