Přejít na výpis diskuzí

Ivana Macháčková-Gottová

OSOBNOST 13.1.2007 
277 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevzdávej to!

Krásná, úspěšná, úžasné děti a slavný manžel, to se neodpouští. Vydrž Ivanko, nenech se odradit, nám se líbíš, držíme pěstičky! *3*
  • Je Fajn!

IVANKO,přeju ti vše nejlepší k tvým narozeninám,jsi mi fakt moc sympatická!Jenom se na mě nezlob,(teď tě asi naštvu :) ),ale v tom pořadu co moderuješ,na mě působíš tak jako křečovitě a neuvolněně-nevím viděl jsem to asi jenom 2x.No přijde mi to ,jako když to čteš z kamery.Chtělo by to mluvit tak jako za sebe,jak ti (teď sorry!)ten rypák narost.Nevim jak bych to jinak vyjádřil.Ale jinak ti opravdu moc fandim!Přeju ti,i celé rodině jen to nejlepší!Měj se a AHOJ!!!
  • vsechno nejlepsi
  • Co to je za "osobnost" tahle osoba??? Co v zivote dokazala? S u k a t v posteli?
    • ne, všude.
      • Ano, Ivana s nim s u k a l a vsude, i ve vytahu kdyz vyjizdeli do 27. patra Michaela bytu v Los Angeles. Michael zase podlehnul jeho zavislosti na sexu. Pri jejich sexu se ten vytah natrasal a v kazdem patre ktere projeli bylo slyset jak ona rve pri orgasmu!
  • Nenavidim ji, kurvu vymrdanou, vychytralou picu!!!!! *16*
  • hold ma tak nekdo stesti no *15* ja bych takhle zit nechtela.nemaj zadne soukromi
    • "Stesti preje pripravenemu". A ona byla pripravena, kdyz ji bylo 20 a byla v USA, tak byla hodne "pripravena"..... *14*
    • Ona soukromi nechce, chtela vzdycky byt "slavna" a povedlo se ji to.
  • Ona to s chlapama "umi". Kdyz to umela s Douglasem, tak to musi umet i s Gottem.
    • Je to vychytrala kunda, nic vic.
  • Dva roky spala s zenatym slavnym Hollywoodskym hercem Michaelem Douglasem! Jela do USA hlidat deti a pritom mela sex s Michaelem Douglasem. Aby to clovek v zivote nekam dotahl, musi se vyspat s Hollywoodskou hvezdou!!
    • UNA PUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Potom co chodila s Michaelem Douglasem se ji hodne zvedlo sebevedomi. Rekla si: "Kdyz me chtel Douglas, Gott me bude chtit jeste vic!! Gott si me bude vazit, protoze ne kazda holka chodi dva roky s Michaelem Douglasem!
  • Jako moderátorka děs,nebýt manželkou Káji,tak si ani neškrtne,fakt ale je,že poslední roky vypadá daleko lépe,než dřív,své udělalanějaká ta plastika,stylisti,oblečení,už aspon nevypadá jak Nanynka ze zelí,ale jak uvádí VIP zprávy-přepínáme,je nám protivný její pisklavý,nepřirozený projev a docela se těšíme na Pomejeho,bude švanda amá úžasný hlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší