-
Evo už jste četla jak se Iveta vyjadřuje ke svému bodyguardovi, který ji poskytl azyl ve své rodině? Budete to nějak komentovat?
-
Nechte Evu napokoji, má pro Ivetu pochopení, protože je na tom nejspíš stejně a jak píše Ivanka, takoví lidé svedou všechno na ostatní. Snažit se jim jakkoliv pomoci je jako házet perly sviním.
-
Přečetla jsem si nejnovější zprávy o Ivetě a opět žasnu, jak nenávistně lidé komentují její neštěstí. Přitom nechápu, co tak hrozného udělala, že jí museli vzít dítě ? Ona žila jen pro něj a na něm bylo vidět, že je to šťastné a hodné dítě. Vždyť i v Itálii ho měla s sebou. Tohle, co sociálka udělala by znamenalo, že jakmile je matce zle, automaticky ztratí právo na své dítě !Kdyby se raději starali o děti . které opravdu trpí !!!!!
-
-
Evo asi Vám uniklo, že Artík o tu Itálii zrovna moc nestál a že sám prohlásil,že už tam znovu nechce. Do určité doby žila Iveta krásný a spokojený život, nežila jen pro Artika, to by snad nevystřídala tolik partnerů. Máte pravdu, že neprovedla nic hrozného, jen chlastá a podle toho se i chová a to dítě se na to už dost dlouho musí dívat, muselo v tom žít a muselo to snášet. Tak se chová matka pro níž je její dítě to nejcennější na světě???
-
-
Plně souhlasím s vaším příspěvkem,Katko!Nemyslím si,že na Artíkovi je vidět,že je to šťastné dítě.Na něm je vidět,že je to dítě totálně zdevastované,překrmené a zanedbané.Takhle přeci nevypadají děti matek,které žijí jen pro ně,jak tvrdí paní Iveta!!!
-
-
No to nemyslite vazne !!! Mam Ivetu taky rada, ale proboha mam i zdravy usudek! Vsude se pise, jak Artur je Ivetino stesti, jak ho miluje, jak je mu oporou... Pritom se Artur cely zivot jen diva na jeji alkoholicke eskapady a prave ON je Ivete oporou cely zivot! Ne ona jemu. A pokud chceme, aby zil alespon od ted zivot beze strachu a pohledu na maminku topici se v depresich a alkoholu, tak je jen spravne, ze ho Ivete vzali. A uz si zacinam myslet, ze mu asi bude u otce dokonce lepe....... A mozna to Ivetu jednou provzdy donuti se vylecit a pracovat na sobe, aby Artura dostala zpatky. Mozna to ji dokope se lecit, protoze lecba je u nas dobrovolna i v tak tezkych pripadech, jakym Iveta je. Nezbyva nez drzet ji palce, aby jeste nekdy napravila vse to, co za zivota natropila .....
-
-
Tak vám řeknu, že jsem měla v rodině alkoholika.Dělal nám všem ze života peklo.Jen sám sebe litoval a své neúspěchy....pramenící z alkoholizmu....sváděl na nás všechny. Měli jsme ho rádi a byli odhodláni mu pomoci.Od něj se nám dostávalo jen výčitek, nadávek a pomlouvání.Nejvíce se rozzuřil, když jsme mu sáhli na ten jeho alkohol...třeba jsme mu jen chtěli domlouvat, aby nepil, že mu všichni pomůžeme, ať se jde léčit. Rozzuřil se a tvrdil, že je úplně normální a my, všichni patříme na blázinec.On prý pije jen občas a to proto, že my mu ubližujeme a nikdo ho nechápe. Starali jsme se do té doby, dokud nás svým chováním všechny neodehnal. Zůstal sám....bez rodiny, bez kamarádů,protože všechny jen očerňoval a obviňoval.Zůstal mu jen ten alkohol a vztek.
-
-
Presne tak to byva.... Bohuzel. A Iveta ma mozna posledni sanci v zivote...
-
-
Iveta i chůva už přece objasnily, jak to bylo s těmi novináři v Itálii, také mi bylo divné, proč se najednou nechává fotit v posteli, když před nimi utekla.Domenico mě velice zklamal, myslela jsem, že prývě on ji ochrání a dá jí pocit jistoty. Ale on se nechová jako šlechtic,ale jako mluvka a dychtí po slávě.
-
Evo nikdo nečeká, že to Ivet ustojí, ty její extempore jsou trapná a otravná. Když se Vám to všechno zdá tak bezcitné a snažíte se jí podporovat, tak uspořádejte sbírku a pomozte jí ty její dluhy zaplatit. Pak bude mít co chce a bude od ní konečně pokoj. Jak to tu už někdo napsal, ty Vaše kecy jsou k ničemu. jenomže byste asi na tu sbírku nikoho neutáhla *9*
-
Iveta už dost dlouho dělá všechno proto aby si udržela pozornost novinářů. když o tu pozornost nestojí tak proč se s nimi ona nebo pan Martucci baví. Proč dokola "utíká" a zase vrací. Já nechápu, že se jí ještě někdo zastává. Je to párek lhářů. Nestydí se žebrat o zaplacení splátek hypotéky a kreditu na mobil. Přitom pan hrabě chce kupovat pro Ivetu byt v Bratislavě. Ať jdou oba do bažin.....
-
Nechápu, proč jsou lidé vůči Ivetě tak nelítostní.Každému druhému z této branže se promíjí a promlčí úplmě všechno a chudinku Ivetu chtějí uštvat k smrti. A vy, co ji kritizujete a myslíte si, jak byste to sami zvládli, zkuste si představit, že jste právě přežili autohavárii a okolo vašeho domu na vás neustále míří objektivy a kamery a smečka novinářú jen čeká- na co asi ?Když zemřela lady Diana, odvedli poicajti přítomné novináře v poutech a nejméně půl roku je potom každý proklínal- A u nás se to děje už dlouho, za bílýho dne , za souhlasu veřejnosti a od ní očekáváte, že to všechno hravě ustojí ? Je to hnusné a bezcitné. vůbec se jí nedivím, že chce pryč ! Je to pro ni jediná záchrana a všichni, kdo se na tom pronásledování podílejí, by se měli stydět.
-
-
Souhlasím a jsem ráda, když se ozve někdo kdo Ivetě drží palce. A co se týká Artura. Až do teď ho vychovávala prakticky sama a najednou po čtrnácti letech už to neumí a musí jí ho vzít? Naštěstí už je velký a snad se sám rozhodne a mámu podrží. Moc jí přeji aby se z toho všeho dostala.
-
-
No tak teda po včerejším tv rozhovoru s Martuccim mám dost, strašně mně to zklamalo. Pan hrábě oroduje za Ivetu, aby jí někdo zaplatil mobil a hypotéku... to už je opravdu příliš. Od něj si hvězda pomoci nedá, na to je moc hrdá, ale cizí lidi by snad na ní měli udělat sbírku, nééé...??? Nejspíš si Iveta ze všech dělá prču a jde jí jen o to, aby byla denně medializovaná, když už o ní jinak nikdo nestojí. Jsem zvědavá jak dlouho to pana hraběte bude bavit.
-
Nějak nechápu před čím Iveta stále utíká. Prý před bulvárem. Ale proč tedy dává bulváru příležitost k tomu aby se o ní otíral. Jsem stejného názoru jako teta běta, že to dělá pro peníze. Žádný chlap s ní nevydrží, protože je nevyzpytatelná a nevyléčitelná. Nedokáže si najít cíl a držet se ho, láhev šnapsu a plané řeči, to je snadný.... V popu už se nechytne, tak ať zkusí jiný žánr, který je jí v tomto období bližší. Skákat na podiu a halekat "heja, heja", když mám hlavu plnou splínu je o ničem. Iveto vem si kytaru a zpívej balady, nebo sedni k piánu a zpívej klasiky. Hlavně něco dělej a nefňukej, tím nic nespravíš. A Vy litovačky obecný jí přestaňte mazat med kolem pusy, to je jí k prdu. Přemýšlejte jak jí pomoci, vymýšlejte texty k písničkám, které by mohla zpívat, jestli někdo znáte noty, pište i hudbu. Mě by se Iveta líbila v country a to si nedělám legraci.
-
-
Souhlasím! Ivetě nepomůže když s ní bude každý soucítit a bude jí litovat. To jí posiluje spíš negativně. Já bych jí čapla pod křídlo a tahala bych jí po horských túrách, aby si sáhla na dno svých fyzických sil, vyčistila si hlavu. Polehávání v posteli s lahví alkoholu a utápění se v sebelítosti je špatný. Iveta by si měla přiznat, že má psychický problém a měla by se svěřit psychiatrovi, který by dokázal odblokovat její mysl, její psychiku. Domnívám, že ten její problém začal mnohem dřív než si všichni myslíme. Měla za partnery neobyčejný mužský - Sepéši, Štaidl, Podhůrský, Czino, Pomeje... ti mi zůstali v paměti. Pamatuju se jak jsme byli docela v šoku, když se s Jiřím Štaidlem rozešli a řekla bych, že od té doby se s Ivetou cosi začalo dít, ale byla dost dlouho silná a zvládalo to. Jen si vzpomeňte jak makala, jak byla skvělá ve všem co dělala. Potřebuje znovu zapřáhnout, je fakt, že v popíku jí asi ujel vlak, ale proč to nezkusí jinde, kde nad ní nebudou ostatní ohrnovat svý fajnový sosáky. Country je náhodou dost dobrý nápad, ještě aby se to k Ivče doneslo.
-