-
Ivety je mi na jednu stranu líto, ale na druhou bych jí dala pár facek, aby se probrala a přestala se chovat jako rozmazlený, ublížený fracek. Ona je jedna velká lež, nechápu proč jeden hraje divadlo s rozchodem a pak se její partner omlouvá za "malou lež". Většině národa je to co Iveta už pár let předvádí ukradené. Touží po klidu a přitom kolem sebe věčně způsobuje rozruch. Pořád někam tajně utíká a za pár dní je zase zpět!??? Nechtěla spáchat sebevraždu, není na tom tak zle aby musela být hospitalizovaná, atd,atd... Je to pořád dokola. Měla by se chopit nějaké pořádné práce, pro začátek si třeba vyškubat plevel v dlažbě před domem a přestat se litovat. Měla by si uvědomit, že v šoubyznysu už to nedožene, zavřela si tam dveře svou hloupostí a ufňukaností. Měla jsem jí ráda, ale je to cvok.
-
Iveta je krasna zenska, krehka bytost plna citu... ale zaroven je to tezka alkoholicka. Kazdy odbornik vidi, co se tady deje... Je v pohode, plna lasky, vzdy jen do te doby, dokud protejsek nepochopi, ze ji nemuze pomoci, ze je to jen porad dokola... a bud to hned utece nebo ji zacne pomahat razne: tim, ze ji chce dat lecit. Pak nastane zlom a prijde sebelitovani a napadani cloveka, ktery chce pomahat, protoze se nejenze nechce chlastu vzdat, ale neumi si ani nahlas rict: Jsem alkoholik a musim se lecit! A pak nastupuje realita, ze bez toho ji neni pomoci ani s tou nejvetsi laskou! Lituji v tomto Domenica, o kterem si myslim, ze ji opravdu miluje a stejne tak ji miloval i Jirka. Domenico jeste nevi, ze ji nemuze pomoci... a delat nekomu draba, to neni o zivote. Zivot je o tom, moct se na toho druheho spolehnout a ne bat se vytahnout paty z domu, protoze Iveta je okamzite v depkach ( abstaky! ) a proto se hned ozere namol... Moc bych Ivete prala, aby Domenico setrval, ale vim uz ted, ze nevydrzi nervove a vzda to... Bohuzel jsou tady zakony takove, ze i u tezkych alkoholiku je lecba dobrovolna. Jedine, ze by neco provedla a lecba by byla povinna. Co se musi stat, aby se lecila povinne a tim se snad jeste zachranila ???!!!
-
-
Psala jsem tady pred par dny...Bohuzel jsem se nemylila... Domenico nevydrzel s nervama............... Iveta se upila malem k smrti.... Jesteze je Artur v tabore, ale urcite uz o tom vi a netesi ho to tam.....
-
-
Iveta
Mam tam preklepy, sorry. -
Iveta
Moc bych si prala, aby jeji pritel z Italie pochopil, pokud opravdu Ivetu miluje, ze nejlepsi je vypadnou z Cech a umoznit Ivete normalni zivot. Tenhle hon na Ivetu je pod urovni a znaci jen o malosti vsech, kteri se na nem zucastnuji. Vybrali si ji k pranyri a neprestanou, dokud ji neuvidi uplne na kolenou, to je hnus. Ona alespon neco umela a nemusela postavit svou karieru na prezentovani sve nahoty s absenci veskereho studu, jako jini v mediich opevovani. Kdybych mela penize, zaplatila bych Arturovi kvalitni internatni vzdelani v zahranici, aby mel tady od toho mel pokoj. Zit v takove zemi, kde se poradaji hony na cloveka jako ve stredoveku. Jini neumeli ani desetinu toho co Iveta a neustale se cpou se svou hrosi kuzi vsude, je to o charakteru a drzosti. Vsech, co se podileji na sikane pani Ivety je milito a meli by se v prvni rade lecit sami, nebo alespon hledat pricinu jejich pokrivenych charakteru. Zacit u sebe ! -
-
Ve vsem se s vami shoduji, krome toho, ze by Ivete pomohlo vypadnout z Cech... Pred alkoholem se neschova nikde, protoze je na nem zavislado takove miry, ze uz nebere ohled nejen na Artura, ale hlavne na sve zdravi. Ano, pokud odjede proto, aby sesla z oci a mysli a dostala sanci zit bez stvanice, ale ne proto, ze se tim zachrani. Bez lecby uz nikdy nebude v pohode. Je to jen prodluzovani utrpeni.
-
-
koupím sbírku
Koupím všechny plakáty,fotky Ivetky,prostě všechno co hoří! Došlo mi dříví na chalupě a nemám čim topit.Slibuji že až budu pálit udělám pokaždé ten její rituálek RRRRRRRRRRRRR *15* *15* *15* -
-
Re: koupím sbírku
Rada - :) Na to je nejlepsi nekupovat bulvar a za usetrene penize si koupit drivi.
-
-
BAJECNA IVETA
DOBRY DEN. VELICE VAM DRZIM PALECKY A AT SE NA VAS SNESE HODNE STESTICKA. DOKAZU SI PREDSTAVIT JAKY JE TO TLAK ZE STRAN BULVARU. A LIDE KTERI HO CTOU BY UZ MOHLI VEDET JAK SI DOKAZI VYMYSLET A PROTO AT SI NEJDRIVE ZAMETOU PRED SVIM PRAHEM A PAK AT KRITIZUJI DRUHE. PREJI MNOHO USPECHU JAK V RODINNEM ZIVOTE TAK JAKO UZASNE ZPEVACCE. PA. IVETA *3* -
Iveta je věčná...
Tak jak jde čas s námi všemi,i s I.B.,,no musím uznat ,že dokáže tedy jednu věc dost dobře a to neustále něčím zajímat media a zůstávat v podvědomí národa.Akorát si tak říkám,nebo spíše myslím...za jakou cenu... *7* ona už se zřejmně nezmění a dál bude hledat tu cestu,pro ní správnou,jen je mi líto toho kluka,Artura ,třeba to má své výhody mít slavnou matku,uvozovky,ale není všechno zlato ,co se třpytí... -
narozeniny
Milá Iveto
Gratulace k 45.narozeninám
hodně štěstí,zdraví a lásky. *3* -
Wrrrrrrrrr
jo můj příspěvek taky zmizel *16* *16* *8* -
sbírka
Ahoj, prodám celou svou sbírku materiálů o IB (plakáty, podpiskarty,fotky, knížky, výstřižky atd.). Pokud má někdo zájem, ozvěte se na email kat24@centrum.cz.