Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak trochu divný,slušně řečeno asi

no opět po delší době ...fakt nevím ,co na to říct....myslím Ivetu a její projevy na veřejnosti a tak..dostala se myslím někam,odkud to bude asi těžké vrátit se zpátky na zem...no fakt blbá situace...byla mladá,hezká,slavná...a ted se to nějak všechno zvrtlo jinam...pokud má problém s pitím a psychikou,k tomu existenční potíže,i když to je otázka..myslím si,stále, že hodně lidí to má o moc těžší a dokážou fungovat...nechce se mi věřit,že nemá nikoho,kdo by jí opravdu chtěl pomoct. *9*
    • Re: no tak trochu divný,slušně řečeno asi

kde zmizel muj příspěvěk? *16*
  • le_loulou

Ach ouvej!

Iveta klesla hodně hluboko. V Čápech to všechno vyšlo na povrch, nebo taky třeba v show Adely Banášové. Nemyslím si, že to má v hlavě v pořádku a nejspíš ani nikdy mít nebude...

To divadýlko o tom, jak je strašně vyrovnaná a jak miluje všechny kolem a jak objímá stromy... Nevím, jestli to je kvůli nějakých sedativ nebo psychologa, který jí něco nakukal, ale takhle se Iveta nechovala... V Čápech se obzvlášť shodila tím, jak neustále opakovala, že má hrozně moc práce, chodila pozdě,propagovala se... Nedokážu si představit, že by moje máma u vaření KOUŘILA!!! To hraničí se vším! Byla na Evu a Dolly přespříliš kritická, protože jí Eva něco řekla, ale přesto jí dala dost bodů... Prostě se chovala jako malé dítě...

Mimochodem, jak neustále mluvila o tom, jak jí Pomeje ublížil... Zkuste se podívat na toto video: http://www.youtube.com/watch?v=a92U adq4W_k . Tam byla ještě v pořádku.
  • chelsea22

ROZHOVOR

Kdy jste přestala věřit na Ježíška ?

Asi tak v osmi letech- našla jsem u mámy ve skříni dárky a bylo to..

Trávila jste někdy Vánoce v zahraničí ?

Ano,několikrát,ale nikdy to nebyly ty pravé Vánoce,které mám moc ráda.

Z jakého dárku jste měla jako dítě největší radost ?

Z kytary.
  • :-(

Je mi jí líto,že takhle dopadla:-(
  • Vraťte čas...

Myslím že pomůže už jen vrátit čas... krásné dlouhé hnědé vlasy, přirozený úsměv a nádherné písničky... když se na youtube podíváte na písničku bílý kámen, odzpívala ji bravurně, s noblesou a moc jí to tam slušelo, ..to byla IVETA s velkým I.. možná se přestat přetvařovat, odbarvovat si hlavu na blond a nechat si psát písničky od někoho na úrovni, a ke svému věku... a bude mít zase plno fanoušků *3* jinak tenkrát byla bomba
    • pajonel-ka

Re: Vraťte čas...

Jo já chci zpátky tmavovlasou Ivetu *14* tak se mi líbila nejvíc v době alb Ve jménu lásky, Bílý kámen a Jedna jediná ...nejkrásnější písničky. Ta hudba byla taková s nádechem dob hradů a zámků a pohádek....to je přesně to co se mi na jejich písničkách líbí...Proto se mi líbí víc Děkuju vám andělové než Heja heja to už je takové modernější...ja nechci novou Ivetu ale tu starou s krásnými dlouhými a tmavými vlasy *1*
  • Dekuji Prime

Predevsim musim podekovat Prime za to jak ukazala Ivetu v pravem svetle.Je mi ji lito kam az spadla,ale doufam,ze se uz jen tak nikde neobjevi nebo jen pro spestreni jako trapna "NATURALNI"alkoholicka.A k vareni?Nemit okolo sebe tolik pomocniku tak by nic nezvladla.Jo a chudak Jirka Pomeje,zajimalo by me co rika na to jak ho Iveta narkla z kradezi veci z domu a to i jejiho obleceni,snad mu slusi...
    • Re: Dekuji Prime

Souhlasím, jako asi většina národa BOHUŽEL!!!!!
      • Re: Re: Dekuji Prime

Ono je nejlepsi spouhlasit a nic nedelat, to uz tady bylo !
  • Přírodní Iveta

Čápi s mákem a trapná Iveta. Měla by se už začít chovat přiměřeně svému věku a ne jako -náctiletá. V posledním díle Čápů předváděla, jak je zvyklá na přírodní stravu, ale není na to ní vidět. A ńa tom jejím Artíkovi už vůbec ne. To zase jednou Prima šlápla vedle.
    • Re: Přírodní Iveta

Myslím, že to byl od Primy Supr tah, aspoň všichni vědí, jak na tom "princezna českého popu" je. IQ houpacího koně *14*
  • iveta

Paní Iveta by se podobných pořadů jako Čápi s mákem vůbec neměla zúčastňovat. Všichni očekávali, že na trapasy tam bude Agáta - OMYL. Agáta naopak příjemně překvapila. A Iveta? Jeden velký šok, od prvního dílu až do konce. Objímajícími stromy a kritikou jídla Evy a Doly to opravdu nevylepšila. Sama měla na přípravu jídel pomocníky a navíc v kuchyni hulila doutník FUUUUJ!!!! *10* Paní Iveto, už si proboha přestaňte hrát na dvacítku a na všemilujícího tvorečka. K Vašemu věku by slušelo trochu zdrženlivosti. Jinak zpívát pěkně.
  • novia

iveta...

...Jirku nikdy neměla ráda §!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *8*
    • Re: iveta...

Hm, ona je vůbec kapitola sama pro sebe.
  • Heja heja

Iveto promiň ale ta písnička je strašná
    • kerm

Re: Heja heja

Mě se ta písnička líbí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit