-
Iveta
podle mě by se měla sebrat a přestat se litovat, dřív jsem jí obdivovala, je to dobrá zpěvačka, ale jak se tedka chová....chápu že má problémy, ale nemusí si na nich takhle přividělávat
sr ale je to muj nazor -
Těžké
Nejsem celebrita ale mám to těžší než Iveta *8* -
Soukromí
Je to tak těžké ,soukromí a tak *4* -
Proboha ..
Paní Bartošová ,
přestaňte už laskavě krmit bulvární tisk podrobnostmi ze svého soukromí.Milenci, orgasmy, prsa, násilí, únosy,potraty, zklamání, a znovu osudové lásky... Už je toho opravdu přes míru a lidi se vám smějí. Zpěvem se neživíte, jen těmi články. Ale to nejde donekonečna, tak už se vzpamatujte a začněte, ve vlastním zájmu, dělat něco pořádného. -
-
Re: Proboha ..
no jo - to se řekne - začít něco dělat..... To jediný, co zatím dělala byl "zpěv" a jak to dopadlo.... Z jejích "vánočních" koled mne jímá hrůza a děs. A to nejenom z jejich podání, ale i ze sakra falešných tónů.... *16*
-
-
iveta
DEJTE TÉ HOLCE UŽ POKOJ,JE TO UŽ NADLIDSKY TRAPNÉ TO ROZEBÍRÁNÍ!!!!NIKOMU NENÍ NIC POTOM CO DĚLÁ!COKDYBY JSTE SE SOUSTŘEDILI NA TÝRÁNÍ ST.LIDÍ A ZVÍŘAT???tO BY BYLA ŠUPA!!!!KONEČNĚ NĚCO UŽITEČNÉHO!!! *3* *13* -
-
Re: iveta
Souhlasim s Vama.
-
-
Lidičky hlasujte!!!! Děti ráje!
klip Děti ráje jsou v hitparádě Hot Music! http://www.hotmusic.cz minule skončil na 10. místě! Musíme je posunout víš :) -
-
Re: Lidičky hlasujte!!!! Děti ráje!
Nevííím..:-) ale jestli ji chceš posunout výš, tak se sice divim, ale tomu už bych rozuměl.... *1* -
Re: Lidičky hlasujte!!!! Děti ráje!
Je to užasný clip a Ivetce to tam moc sluší. *4*
-
-
Ivetka
Ahoj,Ivetka je naprostá výborná zpěvačka a pro mě je jedničkou už 25let co zpívá.Je prostě úžasná,hezká,má moc hezký hlas a písně.Přeju ji moc brzké uzdravení a úspěch v muzikálu Děti ráje.A chci se zeptat nemáte náhodou někdo její nazpívané písničky z Johanky z Arku?Pokud ano prosím ozvěte se mi na leosvoda@seznam.cz moc děkuji. -
Mazání
Takže milánkové, platí to i tady...diskuse promazána a upozorňuji, že veškeré urážky, vulgarismy a pomluvy budu mazat!! *13* -
-
Re: Mazání
Správně!!!Mám moc ráda Ivetu a veškeré vulgarní zprávy na její osobu mi vadí.Sama jiné osobnosti které nemám v oblibě také neurážím proto to nemám ráda když to druzí s oblibou dělají.Asi by se jim také nelíbilo aby jejich oblíbená osobnost byla sprostě urážena.Ahoj zdravím všechny příznivce Ivetky. *3* -
Re: Mazání
co tady,chcete mazat za urážky,my tady pouze vyjadřujeme svoje názory a na ty máme právo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To, -
-
Re: Re: Mazání
jak jsem četl,přizpěvky...je to smutné že tu funguje komunisticky režim tudiš CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krista Boha...co jste za národ když ostatni nemohou vyjadřit své pocity neni to zase náhodou návrat ke komunismu ????Cenzura zase vede že ????
k Tyrani zviřat a jiné záležitosti......na to téma je všude tabu .....proč asi taky cenzura proč ??? židé taky diky svému naboženstvi zabijeji koně pro boha a to dost krutým způsobem...ale to se přeci jn smete pod koberec přeci to je jen citlivá náboženská zaležitost....raději od toho ruce pryč.... co se týká zminované Bartošové lidé maji právo i na jeji adresu řici co si mysli .....do háje,urazit se za pravdu umi kde kdo ale přijmnout ji a dělat potom sam na sobě je už přeci jen o odvaze a sebekritice....že pani Bartošová .... -
-
Re: Re: Re: Mazání
Kritika smazaná určitě nebude,ale když někdo o někom napíše,že je **ča a přitom toho člověka ani nezná,není to kritika,ale urážka..Už to chápeš? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Mazání
Evidentně nechápe, protože si pořádně nepřečetl, co jsem napsala...a hlavně se nenaučil pořádně česky!
-
-
-
Re: Re: Mazání
To jsi na velkém omylu, ty máš právo vyjádřit svůj názor (třeba i negativní), ale pouze slušnou formou! A nemíním o tom vůbec diskutovat! *13*
-
-
-
Milá Iveto,
Vážení, kteří sem píšete ty hloupé příspěvky, jděte se radši projít a rozdýchat svou zlobu a závist jinam než do této diskuze. A Ty, Iveto, hlavně se brzy uzdrav, držíme Ti paslce a děkujeme za hezké písničky. -
Ahoj kamarádi
Prosím vás kdo z vás má pisničku od Ivety Bartošové Vtíravá píseń a V bílém.(vánoční)Moc prosím o zaslání na email radek.kul@seznam.cz tel 737878441 díky moc kamarádi. Hezký den Radek. *4* *3*