Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • strasny

to je hruza! *10* *8* iveta sice nekdy neni normalni,ale ty vase urazky k ni jsou fakt desny! *8* *13*
  • zbynnec

Zlato..

Ivetce bych přál aby ten mediální tlak kolem ní trošku ustal...V profesní stránce by to chtělo trošku změnu...Já bych to vrhl na styl K.Minogue...To ji při koncertu sedlo...Rokerka není, to ví každý...Jinak báječná,pro mě už víc jak dvacet let.. *3*
  • rogerka

zelená jí sluší!!!

víc než normální make-up!! *1* *1* *15*
  • karinkas

Ivetka

Ivetka je super zpěvačka a taky super tanečnice moc jí držím palečky v soutěži na Slovensku ,kde zase postoupila do dalšího kola moc jí to přeju mam ji rada za vše co dokázala v životě a ještě ji moc přeji, aby měla s jirkou miminko ,,,papapa držím palečkyyyyyyyyyy *14* *14* *14*
  • zerok8

Sín slávy Ivety Bartošové

Iveta stoupá stále vzhůru, stále blíž k nebeským sférám. Po ceně TÝTÝ v kategorii zpěvačka, Iveta včerejším večerem vstoupila do síně slávy a stala se českou hvězdou roku 2009(žena roku 2008). A já s úsměvem jí vzdávám hold, ikdyž pro mnohé z vás je nikdo. *4*
  • iveta

Tak tahle dama je mi totalne nestmpaticka.S celou jeji rodinou.Je to takova ceska celebritka.A ja nevïm co na ní ty media vidí.Možná, že je jina a prave noviny z ní udělaly takovou nanu. Sice vim, že jí nemůžu hodnotit, protože jí neznám. Jinak ty saty na TýTý byly totální úlet. A její výtězství neberu vážně protože to není hodnotná soutěž.Tot vse můj názor.Jinak hodne stesti v tancovani
    • artaius

Re: iveta

*15* *1* ani bych to snad nenapsala líp,už je přebartošováno.......
      Kdysi jsem jí poslouchala docela ráda,ale co se provdala za Pomejáka,začalo jí hrabat víc než dřív.Kdy se konečně začne chovat jako máma?To jí za to syn nestojí? *9* *13*
    • hudy

Re: iveta

Co takhle naučit se nejprve pravopis a psaní, než začnu někam veřejně psát? *13*
  • soliter

Ivetka

Ivetku Bartošovou mám ráda od 16 let kdy se poprvé objevila v pořadu Heleny Vondráčkové Na Výsluní.Líbila se mi a tušila jsem,že z ní bude hvězda.Něco tak nádherného a kouzelného jako ona se v té době na naší hudební domácí scéně neobjevilo.Sledovala jsem její kariéru,její úspěchy i prohry v osobním životě.Je to křehká,romantická ženská,která touží po lásce jako každá jiná z nás.Jako zpěvačka je též velice dobrá,dokázala to jak v muzikálech tak svými deskami,později CD.Za totality nebyly bulváry,které křehké Ivetě nejvíce ubližují a jejich tlak na svou osobu velice špatně snáší.Myslím,že bulvár je velké svinstvo a každý umělec ho snáší a vnímá po svém.Já Ivetce přeji aby jí vztah s Jirkou vydržel.Osobně ho neznám,bulváru nevěřím.Jen Iveta ví jaký Jirka je a to je myslím nejdůležitější.Ivetko vzkaz pro tebe:Hodně štěstí a síly.Přeje Kamča z České Lípy. *4*
    • zerok8

Re: Ivetka

Napsala jste moc hezký sloh o Ivetce. Opravdu dokáže pouhým pohledem uhranout. Je jediněčná a nenahraditelná zpěvačka - také člověk s kouzlem v duši. *4*
      • Re: Re: Ivetka

Ivetko přeju Ti krásné prožití silvestra a Nového roku,hodně štěstí v Novém roce aby byl lepší pro Tebe 2010,přeje Zdenka.K.
  • ancovicka1

OMG

ježiši taková pipka, jako já vím že ji máte rádi, ale ona to týtý vyhrála? nemohla jsem uvěřit, vím že to bylo díky sháněním (ona si) hlasů, to bylo proste ee
    prej jako za zpěv, když nic nenazpívala ani ň
    omg namám jí ráda, a trapný bylo jak si myslela že trumfne beyoncku v lucerně bo co, tak to mě vážně totál dostalo.
    nemám jí ráda *9*
  • ladygaga

iveta je dobra

iveto kupujes si vily
    • Re: iveta je dobra

A proč ne? Peníze si poctivě vydělala. Tak tady neseď a taky se snaž, běž něco dělat. Šup, šup!
  • Iveto

Jsi skvělá, mám Tě moc ráda, ale nemohu pochopit proč Artíkovi pořád dopřáváš ty tuny těch hranolek, dortíků, litry koly a třípatrové hamburgery. Opravdu si myslíš, že je Váš Artík tak krásně štíhloučký???? Nebo ten debilní časopis zase sprostě kecal??? *3* *3* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit