Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bomba klipsová

Se divým, že nenazpívá slova k Arabele ,tak jako k Popelce a na to má suprovej hlas *3* *3*
  • no to se snad zdá...

tak dnes jsem opět četla noviny a sledovala tv noviny...ach jooo,opět iveta a ty její problémy v manželství...je mi to ted teda dost k smíchu....sama jsem už vdaná celkem dlouho....pozoR!!JE MI TAK AKORÁT A VDÁVALA SE VE V 19 NÁCTI..ale to co ona předvádí,no to je opravdu síla!!! řekněme,že je to otom,jak je každý ochoten přizpůsobit se a naslouchat druhému a hlavně vydržet!! *4*
    • Re: no to se snad zdá...

Každý se jí směje.Alespoň v mém okolí tedy ano.Neměla být zpěvačkou,ale jít někde k cirkusu.Vydělávala by těžký prachy.Takového komedianta nikde v cirkusu nemají.
  • bída

Iveto vykašli se na Pomejeho a udělej to co nejdřív.Přijdeš díky němu o všechno a nezbyde ti ani ten holej zadek.
  • tak to vidím já

po delší době opět tady a čtu příspěvky,ono se fakt těžko někoho hodnotí podle bulváru a tak,ale opět jsou to lidé ,co jsou zkrátka víc vidět a slyšet,fakt mně osobně to přijde tak nějak trapný....každý má asi nějaké ty zlé chvilky a propady a nemusí být celebrita.no ony mají snad tu výhodu,v uvozovkách,že to lidi zajímá stále,ale ruku na srdce..problémy má snad každý a pere se stím sám.... *5*
  • Vařbuřt

Iveto vykašli se na odtučňovací kůru a dopřej ji raději v dvojnásobné dávce Arturovi je fakt strašnej. Jestli jsi milující máma tak s ním něco uděláš.Musíš to přece vidět sama.
    • Re: Vařbuřt

Tak tak Iveto ty žádné shazování kil nepotřebuješ ty seš krásná ženská Artur je opravdu buřtík ale pokud to nevadí tobě a hlavně jemu není co řešit.
      • Re: Re: Vařbuřt

Co je na ní krásného!?!? *8* *8* *8*
  • Narozeniny

Milá Iveto
    Přání k Tvým narozeninám a přání
    hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • Pro sběratele

Ahoj, prodám LP desku Iveta Bartošová: "Natur".
    Deska je v bezvadném stavu a velmi málo hraná.
  • soliter

Top Star

Moc se mi líbil Top Star o Ivetce.Žádné pomluvy,žádné bulvární slátaniny,holá nádherná pravda o zpěvačce která něco dokázala v muzice. Nedávno jsem koukala na reprízované Zlaté Slavíky.Ivetka tam nádherně tančila s Martinem Francem sportovní rakenrol.Na sobě vždy dřela,má vůli a svou práci miluje.Nebýt tlaku médií a její nervové choroby byla by to zpěvačka číslo jedna. *4*
    • zerok8

Re: Top Star

I Anjel strážní se našim sousedům na Slovensku vydařil *14* Sdílím podobný názor a věřím a doufám, že se vrátí *3*
  • milá ivetko.

tak jsem tak nějak přehodnotila ty vzkazy tady a omlouvám se,život není vždy lehký a co se zdá ostatním,nemusí být super pro tebe!!až ted chápu...není to pokaždé happy,každý má určitě nějaký problém,ale holt ty tvé jsou nejvíc vidět... *13*
  • Milá Iveto,

no,co na to říct...akorát si tedy myslím,že spousta lidí má daleko větší problémy a trápení,ale jelikož nejsou celebrita,nikoho to nezajímá a taky aspon podle sebe,bych neměla žaludek na to ,takhle veřejně to ventilovat,spíž bych se za to styděla....ale každý je jiný...Ivetu jsem měla jako zpěvačku ráda,ale ty její úlety z poslední doby...asi by měla zpívat a ne řešit všechno přes media..samozřejmně jí přeju,aby už konečně našla to ,co jí asi chybí a byla štastná... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit