Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi skvělá!

Ivetko jsi ta nejúžasnější zpěvačka na světě! Máme Tě moc rádi a držíme Ti palečky!
  • Iveto, drž se, buď silná !!!

Je hrozně smutné, jak velké procento naší společnosti ještě 19 let po revoluci pohlíší a posuzuje člověka, který prošel psychiatrickou léčbou !!! V tomto oboru je 999 kódů diagnoz, alelidé se chovají, jak kdyby musel být každý pacient hned BLÁZEN !!!
    Pana Štajdla jsem si jako muzikanta vážila, ale jako člověk v mých očích klesl zcela na tu nejnižší úroveň. Kde byl celé ty roky, když jste sama vycxhovávala Artura? Kde byl když jste onemocněla a bylo by na místě, aby Vám pomohl? Kde byl když, když, když ????
    V ústraní a čekal na příležitost, jak Vám ještě a co nejvíce ublížit. Teď si vyčíhal dobu kdy jste se svojí vlastní silou vůle postavila na nohy, začala jste opět naplno pracovat, aby Vám zasadil ránu ze zadu a tu nejhorší, jakou lze matce dát !!!
    Bohužel se spravedlivostí moc počítat nemůžete, to už sama dávno víte. Ale nedejte se, pracujte, jste skvělá a tím, že půjdete a vyjdete až na vrchol, ukážete že jste lepší než všichni ti, kteří Vám dnes UBLÍŽILI !!! Držím Vám palce a moic Vám fandím. Vaše přítelkyně
    • Re: HNUS

Jak můžete urážet pana Štaidla, když o situaci víte jen z bulváru ? Bartošová střídala chlapa za chlapem, flašku za flaškou a to dítě v tom mělo žít ? Sám pan Štaidl, pokud to nevíte, prošel onkologickým onemocněním a Ivetiny alkoholické excesy kryl on i Golda až příliš dlouho. Jinak by byl Artur už dávno soudem odebrán.
  • Ivetka

IVETA JE SKVĚLÁ, JEN SI OPROSTĚ NĚKTEŘÍ LIDÉ ŘEKLI, ŽE JI ZNIČÍ.
  • IVETCE

IVETKO, NEDEJ SE A BOJUJ, HLAVNĚ O ARTURA. SPOUSTA LIDÍ TI FANDÍ A NA TY OSTATNÍ SE VYKAŠLI.
  • ivetce

Ivetko, buď svá máme Tě pořád rádi protože jsi takové sluníčko, které vchází do našich domovů..měj hodně klidu a odpočinku, lásky a pohody. Jsi pořád naše Iveta. Já tě budu mít pořád ráda a věřím, že se Ti podaří Tvůj úspěšný návrat. Bez Tebe to nějak není ono. *4*
  • držím pěsti

Iveto,jste skvěla ženská a moc Vám držím palce a pokud si mohu dovolit přeji štěstí v životě,zdraví pro Vás i Artura.
    Hodně sil a hodně úspěchů!! *4*
  • Iveta Bartošů

Bývala jste skvělou zpěvačkou, obsadila jste se dokonce několikrát i v předních místech v soutěžich písní "Zlatý slavík", proč to vše přestalo? Mám ráda vaše písničky.Neštěstí je bulvár, který Vás stále zesměšňuje a nechutně zveličuje.Novináři by si měli uvědomit, že máte dítě ,které s tímto velmi trpí a také podotýkám ,že "NIKDO NENÍ DOKONALÝ" Zkuste zase povstanout a ukázat jak jste skvělá
  • Drž se!

Milá Ivetko, přeji Ti jen to nejlepší a hlavně hodně sil do jistě nelehkých následujících dnů a měsíců. Moc bych Ti přála, aby opravdu byla kapitola s Arturkem uzavřená a už dál nepokračovala - většinou to totiž není tak "jednoduché". Jsem moc ráda, že jsi zvládla i svoji velikou životní krizi a začíná se Ti dařit. Média jsou svinstvo, rádi člověka deptají a ubližují mu. Ze svých zkušeností jim věřím tak z 10%. Mám moc ráda Tvoje písničky a těším se na další a nové. *4* *14*
  • PROSÍM

NEMÁTE NĚKDO NAHRANÉ VIDEO S IVETOU Z POŘADU TVNOVA PRÁSK ZE DNE 22.SRPNA 2003 DĚKUJU
    • Re: PROSÍM

otázka-NEMÁTE NĚKDO NAHRANÉ VIDEO S IVETOU Z POŘADU TV NOVA PRÁSK ZE DNE 22.SRPNA 2003 DĚKUJU.ODPOVĚĎ:MÁM TO NAHRANÉ ,ALE NA VHS. *14*
  • Přání

Milá Ivetko,přicházím s přáním do Nového roku,hodně zdraví a věřím,že ten úspěch,který máš na Slovensku budeš mít se svým coomebeckem i u nás.Máš tady své fanoušky,kteří Tě mají rádi a jsou s Tebou pořád.Bulvár zničil hodně,ale jsi silná,dokazuješ to všem!Tak nás nenechej čekat a přijd už někdy mezi nás.Hodně úspěchů v roce 2008 přeje Renáta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit