Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ano zaslouží ale problém je v tom že NOVA na IB parazituje a Ukrajina je vůbec nezajímá.
  • Tady máme vzpomínat na Ivetku a né tady mlet o Ukrajině. Mimochodem Ivetka si zasloží být ve zprávách a na TN.cz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *10*
  • Podle mého za ten zoufalý skok pod vlak může pan Rychtář. Kdyby tenkrát Petra Sepéšiho nezabil ten vlak, tak by s ním mohla být Ivetka dodnes a mohla by být št´astná. Je mi jí moc líto. Měla úžasný hlas a byla nádherná. Tímto bych chtěla popřát upřímnou soustrast mamince, sestře Ivaně, bratru Lumírovi, Arturovi, panu Štaidlovi a jiným kdo znali Ivetku, upřímnou soustrast. Škoda jí. Stejně si myslím že je jí lépe v nebi, daleko lépe než tady na tomhle ošklivém světě plném ošklivostí. Ted´už je tam někde s Petrem. Jsem ráda, že ten pohřeb bude jenom v rodinném kruhu. Né že bych se s ní nechtěla rozloučit na veřejném pohřbu, ale myslím si, že každý člověk se sní má rozloučit ve své mysli, vzpomenout si na ní její písničkou a né někde kde budou na každém rohu novináři a média. Ivetka si to nezaslouží. Podíl na její sebevraždě určitě nesou i novináři a média. Styd´te se!!!!!!!!!!
    Odpočívej v klidu, Ivetko.
    NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU A BUDEŠ VŽDY ŽÍT STÁLE DÁL V NAŠICH SRDCÍ. MĚLA SI KRÁSNÉ PÍSNIČKY.
    PAPA
  • Iveta bola výborná speváčka
  • Díky smrti IB jsem se dozvěděl že české dráhy vymáhají po rodinách všech sebevrahů škodu kterou sebevrah způsobil! Takže vás prosím vyzývám nejezděte vlaky a autobusy českých drah!(autobusy jsem napsal protože furt mají výluku) Jezděte raději BUSem!
  • Iveta Bartošová vůbec neměla zemřít!
    za 1. vůbec si to nezasloužila
    za 2. TN.cz a NOVA s tím furt otravujou slušné lidi a přitom Ruská agrese na Ukrajině (připojení Krymu k rusku a snaha o připojení celé Ukrajiny k rusku protože doněck není ve východní Ukrajině) je mnohem zajímavější téma. Doufejme že bude mít šťastný konec a Krym se stane součástí Ukrajiny ne FAŠISTICKÉHO RUSKA!
  • Presne.Ja som ju lutovala ze ako trpi ze ludia sa jej smeju atd kedze vsade sa zle o nej pisalo a a teraz hla ked uz neni medzi nami uz vsetci ste zrazu fanusikovia?To je smunte.Predtym ste ju odsudzovali vsetci aj vy.Aj Rychtar.
  • Na to také myslím, stále číhali před domem, a pak jí klidně nechali dojít ke kolejím u rybníku?? Pohyb. čidla musela upozornit na její odchod, a jak sama uvedla, chodila ven jen s Pepou!!! Opravdu podivné.
  • Na smrti Ivety má hodně podíl p.Rychtář.Psychicky ji týral,bála se ho.Nainstaloval všude kamery.Tohle není normální člověk.Měl by za to být trestaný.Kdyby Iveta byla v jiném prostředí a léčila by se,byla by zde mezi námi.A p.Rychtář už vyhazuje její věci,je tohle vůbec možné?Je to zlý člověk a Iveta s ním nikdy neměla být.Moc smutný konec Ivety Bartošové
  • Tak jsem se nad tím vším, co se stalo zamyslela a nejednou mne napadla otázka: Kde byli ti Rychtářovi kámoši z médií toho 29.4., v době kdy zůstala Iveta doma sama? Kde byli když vyšla z domu a vydala se na svou poslední cestu? Proč tam nikdo nebyl? Vždycky se tam někdo z novinářů motal a slídil. Kam se všichni poděli? Rychtář byl na Policii a Iveta byla doma dle všeho sama. Nepřijde Vám to dost podivný?
  • Luky1987
    Ivetka je nejlepší zpevačka na svete. Dneska když jsem si na ní vzpomel,tak my šli slzy do očí. Odpočívej v pokoji Ivetko :(
  • Ivet byla jsi úúúúúúúúúúúúžasná spinkej sladce *14*
  • Čím dál víc mi to připadá jako vylepšená metoda manželů Stodolových, Darina se natřela gencianou a nahradil ji ušatonosatej zmetek. Nepřekvapilo by mě, kdyby stáhla obvinění...
  • to není mozny ze rychtar ma na osobnostech profil
  • Byla to úžasná zpěvačka je jí škoda. Upřímnou soustrast celé její rodině. Spi sladce Ivet!
  • Bývala opravdu velice půvabná.Jenže s tím pitím měla dlouhodobý problém a léčit se nechtěla.Každý kdo ji v minulosti chtěl s tímto pomoci,se rázem stal nepřítel.Proto se obklopovala lidmi,kteří ji nalili a ještě ji udržovali v bludech o vyprodaných koncertech,její úžasností atd.V posledních letech už žila mimo realitu a stavěla si ve své hlavě vzdušné zámky.Mohla se vrátit a být opět na výsluní-to by,ale musela opravdu projít tvrdou léčbou a trvalou abstinencí.Pak by se možná dokázala postavit i tomu hochštaplerovi co ho měla doma a který ji prodával médiím,at byla v jakémkoliv ubohém stavu.Hlavně,že on si užil svých 5 minut slávy.
  • Bože proč se jí to muselo stát. Jak už rady někdo říkal byla vážně hrozně krásná! Ale pak z ničeho nic začala pít a už to sní šlo z kopce! Kdyby se léčila a nevzala si tu stvůru mohlo být všechno v pohodě. A ona mohla dál krásně zpívat její uzasné písničky! Sbohem Ivetko! *3*
  • Luky1987
    Úplne souhlasím kdo tvrdí, ze Ivetka byla a je nejkrásnejsí já jeste dodám nejlepsí zpevacka z Ceskoslovenska a nasich koncín, R.I.P. Ivetko
  • anonyme tam tím slovem jsem nenazvala tebe ani nikoho kdo ji zbožnoval před její smrtí ale říkal jsem to slovo těm lidem kdo ji začal hlasovat až když se stala ta tragédie.však to tam máš nějak tak napsaný a to že jsem říkala že to vypadá jako by jste za to co se jí stalo byli rádi tak to jsem říkala také těm lidem co jí začali zbožnovat po smrti.vážně nemyslela jsem tím fanoušky kteří poslouchali její písně a všechno před její smrtí.asi jsi to špatně pochopila *5* *3*
  • a je škoda že si tadyk ty pěkné (i) (nepěkné) ale hlavně pěknéééééééé vzkazi nepřečte *13* *13* *13* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit