Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám absolutně stejný názor! Ivetka byla nádherná žena a je jí opravdu veliká škoda! :( Rychtář je nejstrašnější stvoření jaké jsem kdy viděla!!....
  • Moc hezky napsané! :) Možná že kdyby se vůbec nerozváděla že Štajdlem nemuselo to tak štrašně dopadnout. Ale myslím že Pomeje ji vždycky podržel. A byla sním štaštná. Doufám že pohřeb bude jen v rodinném kruhu i když bych se chtěla rozloučit s Ivetkou taky. Ale dám jí sbohem ve své mysli. Pustím si její CD a budu na ni vzpomínat jen v dobrém. Upřímnou soustrast Celé rodině a jejim blízkým. Arture drž se! Snad pravda vyjde na jevo a Rychtář půjde sedět zato co Ivetce udělal.
  • Když byla Ivetka mladá ona byla tak krásná! Bože snad nejkrásnější žesnká v československu. Vypadala jako princezna. Pak příšla ta střašná tragédie s Petrem Sepéším a od té doby sní život cloumal jak na horské dráze.
    Vždycky byla na vrcholu slávy vyhrávala všelijaká ocenění a poté snadla na uplné dno! Myslím že se neměla rozvádět s Jiřím Pomejem...Bylo by to pro ni nejlepší. Toho si vzala před nedávnem nebyl ten nejlepší krok k štastnému životu.Ani se mi nechce vyslovovat toho strašné jméno! Myslím že to byl Rychtář kdo ji dohnal k tomu aby udělala tu strašnou věc.
    Myslím už se přiznal jen tím že vyrábí důkazy. A když volal s Martucim nebo jak se jmenuje říkal "Já jsem narozdíl od vás dostal Ivetu tak kam jsem potřeboval" Doufám že Rychtář chcípne v pekle.!! Upřímnou soustrast celé její rodině. Měla jsem jí moc ráda. Doufám že se bude mít v nebi líp než v tomhle strašném světě!
  • Luky1987
    Odpocívej v pokoji Ivetko, tvoje dobré a hezké písnicky zustanou
  • ladislav štaidl a arthur mají pravdu že pohřeb má být v rodiném kruhu bez médiích
  • Chudák ženská, neměla to v životě lehké *13* , ale to co zůstane je její krásný hlas a písničky. Odpočívej v pokoji Ivet! ✿❀❁
  • Iveta Bartošová
    Pokud má někdo zájem z fanoušků přispět částkou na smuteční věnec piště do emailu fk@iveta.cz
    Prosím o rychlé jednání. Děkuju Renáta
    Štěpánka Součková Ráda přispěji....
    1 květen v 23:34 · 2
    .Sandra Kadlecová už se ví neco bližšího ohledně pohřbu???
    1 květen v 23:37 · 1
    Iveta Bartošová Abych to upresnil ne pro media , pro fanousky kteri maji pravo se rozloucit a Iveta si to jiste zaslouzi :-(
    2 květen v 12:12 · 4
    Ten poslední komentář psal on..celou dobu sledoval i tyhle stránky..proto se tam jednou objevila divná formulace,že Ivetina tvář je modřinou netknutá..to určitě vymyslel taky on..
  • Luky1987
    Velká škoda Ivetky, ale bylo toho na ní moc novinári, bulvár a ješte ten hajzl Rychtár který jí týral. R.I.P Ivetko *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • je mi ji lito jako cloveka,sveho casu jsem ji mela rada i jako zpevacku,mam par polyvinylek,kazetu i CD.Snad nasla,i prestoze predcasne,svuj klid.
  • cela naše škola o tom mluvi to je snad horor* *9* MŮJ NÁZOR
  • nejsme rádi vydis kolik z nas to mrzí!!! a to že si nam rekla p... si nahlasena na osobnostech *10* *10* *10*
  • Iveta vždy páchala sebevraždy,když byla bez chlapa.Tentokrát to bylo jiné.Tentokrát měla svého manžela se kterým byla dle jeho slov štastná.Štastní lidé ovšem nepáchají sebevraždu.Odpočívej v pokoji Iveto a dojdi svého klidu.
  • Luky1987
    R.I.P Ivetko jsi výborná zpevacka
  • Luky1987
    Presne
  • pokud si všimnete Iveta nenosí snubní prsten kdykoliv si všimnu na videu nebo na obrázku taky jste si toho všimli Rip Iveta
  • Luky1987
    Zemrela velká pani zpevacka, která si smrt vubec nezaslouzila, odpocívej v pokoji. A ten hajzl Rychtár by se mel za to vsechno smazit v pekle!!!
  • Už je dokázáno,že Iveta psala Arturovi dopis na rozloučenou čtyři dny před smrtí.p.Rychář ho našel a nikomu ho neukázal.Až spáchala sebevraždu,tak p.Rychtář ten dopis hned ukázal,ale připsal tam datum.Už jen za tohle,že s tím nic nedělal,když věděl,že se něco děje.Měl ten dopis Ivetě ukázat a říct,co to znamená a promluvit si s ní...Dává vinu novinářům a ostatním,ale proč vždy Ivetě dával číst co se o ní zase píše?Tím ji deptal a psychicky ničil.Takový člověk patří do vězení.A s tím pohřbem,měl by nechat její rodinu,at´ ji mohou uložit v jejím rodišti,tam kde má hrob její rodina.Myslím si,že každý kdo zemře,má být pochován tam,kde se narodil.
  • http://josefrychtarvolnybrzozavreny.blog.cz/en/1405/herci-rychtar-a-kramny-skonci-oba-stejne
  • Je to nějak divně smutný, kolem tý její smrti. Mohlo to být i jinačí, takový milý dýchánek pro kanibaly, a Artur měl mít nárok na nejlepší kousky. Žádné záchranáře a policajty, už to s ní přeci bylo jasný, tak zavolat k vlaku řezníka, naporcovat, udělat ze střívek jitrnice a klobásky, ze sádla škvarky, a hned by bylo veseleji. Pojmout to tak ňák přirozeně lidsky, synkovi připravit "šumuli"/vařený rypáček Ivetky/, kolem ohýnky, kde by si lidé mohli opékat libové kousky, žebírka, taky ručičky a nožičky a k tomu basy piv. Stovky novinářů, kamer, a křepčení kolem ohňů do brzkých ranních hodin, a pak odvézt už bez morku/vymlácený a sežraný/ ohlodané kosti k brzkému pietnímu spopelnění. No řekněte, nebylo by to krásnější a taky důstojnější než tohle smutnění, obzvlášté takové mediální superhvězdy? Vždyť, i když by to maso nakonec stejně vykakali, mohli by si všici říci, že přeci jenom měli v sobě alespoň kousek z ní, když ji sežrali, že byli toho účastní. Tohle by mi více sedlo ke současné společnosti, než nynější kuňkání, takové upřímnější, Vždyť i naši prapředci to tak kdysi dělali, že své sesnulé s chutí schlamstli jako maliny, a ještě si u toho s gustem zakrkali. Ale co, my nejsme jako oni, my jsme vlastně horší, požíráme lidi psychicky, ještě když jsou živí a dejchají...
  • spíš se brzy vrátí do vězení..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit