Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1067 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Rychtář je komediant.Hraje pěkný divadlo.Je tohle vůbec možný,že se vrací ke své bývalé manželce?A ona ho tam chce,když ji tak zmlátil,týral psychicky jako Ivetu?Jak je možné,že mu vše projde jen tak.Tak at´ už nechá Ivetinu rodinu,at´ se s ní v klidu rozloučí a pochovají ji v jejím rodišti.
  • Viluu
    Akoze nic v zlom ale...Nez sa to Ivete stalo tak zaujem ze 5 ludi nieco napisalo a teraz zrazu velky fanusikovia? Ak ste ju mali tak moooc radi tak preco az.teraz.ma taku navstevnost odvtedy co sa to udialo? Teraz oplakavate a predtym nic moc
  • Luky1987
    Já jsem dával Ivete tady hlas i kdyz zila, jsem její fanousek a opravdu me mrzí, ze uz tady mezi námi není :(
  • Ivetku jsem miloval kdyz sem ji videl i v tel a najednou ta pic richtar se chce vratit k exmanzelce zdechni ty ksichte pokud najdu buchtu chci aby vipadala jak iveta aspon podobne skoda ze ti macura nenasazel ty zjebe potreboval bys dlazebni kostkou do hlavy ty cipe
  • ooooo najednou dřív se o ní nikdo nezajímal a v žebříčku byla aspon 40 a najednou umře a všichni ji hlasujete ten kdo dal líbí jednou když přijde na tuto stránku a klikne na to 1 tak nic ale někdo umře a vy dáváte 1000 000 hlasů někteří co to tak udělali jenom protože umřela tak jste jednoduše hyeny ten kdo jí hlasoval ještě když žila tak to byl praví fanoušek ale ten kdo ji hlasoval až umřela tak jste jak hnusný p..e protože to vypadá jakokdyby jste za to co se jí stalo byli rádi *8* *7* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *11*
  • Pořád přemýšlím, proč to tak s Ivetkou dopadlo. Co se týká Rychtáře, tak všichni jej teď obviňují, což je ale v ČR zvykem najít si nějakého viníka. Já si myslím, že on to neměl také lehké a žil s ní v tom nejhorším stavu a nevím, který chlap by to vydržel. Všichni jej obviňují, proč ji nedal do psych. léčebny, ale ona to prý na psychiatrii špatně snášela, stěžovala si, že ji tam trápí. A poslední kapka byla v Ivetčiném případě operace zubů, kterou ve svém již tak špatném psych. a fyzickém stavu nemohla dobře zvládnout. Pokud brala antidepresiva, prášky od bolesti a vůbec nespala a nemohla dobře jíst, tak to ji určitě úplně dorazilo(to by měl i chlap problém vydržet). A když si o sobě přečetla článek bulváru, že vypadá jako stařena a že sexuálně obtěžovala 13 letého syna bývalého manažera Gottlieba, tak se musela psychicky zhroutit. Takže dle mého názoru největší podíl na její smrti má špatně vedená psychiatrická léčba, kdy po X letech její léčby to bylo čím dál horší a jen ji utlumovali práškami a ona to ještě zhoršila alkoholem - asi si už nevěděla rady. A ještě nechápu, proč její matka či sourozenci ji nepřišli podat pomocnou ruku, zvlášť minulý týden, kdy byla v televizi v tak zuboženém stavu ! Škoda jen, že nezkusila nějakou alternativní léčbu, určitě by se na její problém našla nějaké metoda. Ale už je bohužel pozdě.
  • Ivetko, už máš klid na duši a představuji si Tě v nebi, kde sedíš v krásné zahradě na lavičce se svým tatínkem a Petrem a dalšími, kteří Tě milovali.
    Budeme na Tebe vzpomínat. Ludmila s rodinou
  • R.I.P. Ivetko
  • Luky1987
    Odpocívej v pokoji Ivetko :-(
  • love007
    R.I.P Ivetko, spi sladce :-(
  • boužel se už dalších narozenin nedožije:
  • Souhlasim s vámi.
  • Je mi to velmi luto, Ivetka bola super spevacka, citlivy clovek. Obrovsky podiel viny na tom ze sa zacala "sypat" mala aj pani GOLDA ZLATA Dvorakova. Najprv jej boli dobre peniaze ktore je Iveta davala, potom zneuzila situaciu, ked mala Iveta vypite(ruku na srdce, kto z nas si v zivote nevypil, nemal problemy, nezazival krizy....)fotila ju a predavala jej fotografie, komentovala jej stav a podobne. Neviem ci by zamestnavatel kohokolvek z nas - keby sme vynasali akekolvek info z firmy, by to presiel len tak.. Pani Golda to zneuzila a fotila Ivetu... PANI GOLDA, aj VY SI SPYTUJTE SVEDOMIE !!!!!!!!!!
  • Iveta Bartošová a Petr Sepéši FOREVER!!!!
  • Luky1987
    Nezaslouzila si to vubec Ivetka odpocívej v pokoji, byla a jsi dobrá zpevacka
  • Abych řekl pravdu,tak jsem jí tedy moc nemusel.Ale takovejhle konec si opravdu nezasloužila!Měla se na šoubyznys úplně vykašlat a dělat nějaký normální povolání.Mě přijde,že některý naše zpěvačky nemaj soudnost a myslej si ,že je na ně někdo po 20letech zvědavej.Ta doba je už dávno pryč -5let a dost!Nemá cenu se prosazovat za každou cenu...
  • Iveta Bartošova byla dobra zpevacka i herecka v ten den co umrela to byl tezky den rano se mi nechtelo do skoly,brecela jsem bylo mi to proste ito sem takova citlivka jeji manžel ji provokolval a tak...ale ona ona je osobnost ktera navzdy zustane v nasich srdcich myslim ze iveta pro me byla vic nez dobra zpevacka,herecka ale to ze spachala sebevrazdu me fakt moc dostalo ja vim ze i vas nektere také ale ona si svuj osud bybrala sama jako nekdo kdyz krade vybira si taky samk svuj osud? Ano a Iveta Bartosova si ho bohuzel vybrala taky ale moc za to nemuze ja bych to taky udelala predstavte si tohle co ted napisu:vstanete dete neco koupit novinari za vami sprchujete se a muzoz na vas mirit fotaky takovy zivot bych si ja osobne neumela predstavit a co vy? Ja myslim ze taky ne no ale iveta byla fajn a nevim proc ji ti novinari,manzel atd. tak provokovali kdyby neprovokovali Iveta by tu byla zde mezi nami iveto bartosova je mi to lito *9* *9* *9*
  • Iveta zkoušela nový adrenalinový sport a neuvědomila si jak je to nebezpečné to skákání pod vlaky.
  • Ivety je mi líto, a to protože mi pripadne, že ji k tomu někdo dohnal,ale radši nejmenuju.Je pravda ,že kromně jí nikdo pravdu neveděl a uz ani vedět boužel nebude. Byla to žena která si zasloužila ještě dlouho žít,ale jak všichni vidít ,rozhodla se sama. Jestli jue pravda že ji Rychtář deptal,týral, a všechno ostatní jak tvrdí většina médií. Tak se jí teď ulevilo a je jí už lip.
    Lidi odchazí a přichází. A kdyby byl druhý život tak se vsadím že ho buď už Iveta znovu šťastně žije nebo žít bude.
  • Je mi lito Co se stalo, ale denně umírají malinké děti, ty nikdo nedává do televize! A ty chtějí žít bojuji o život křičí bolesti. Iveta nechtěla žít a nikdo ji u Rychtáře nedržel.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit