Přejít na výpis diskuzí

Iveta Bartošová

OSOBNOST 31.12.2006 
1065 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těma blbostma co tu všichni píšete ji stejně zivot nevrátite.
    Kdyby jste se raději věnovali charitě nebo nějaké bohumilé činnosti u živich lidí.
    • Charitě cpát zlodějům do chřtánu????!!!!!!!!!!!!!!!! jsi na palici Víš vůbec kolik si nakradou???!!!!
  • Je to blázen a lepší to už nebude. *7* mozek má už naprosto vypatlaný a je jedno, jestli ji někdo přinutí zhubnout nebo se nechat moderně ostříhat, stejně zůstane magorem. Nedá dohromady kloudnou myšlenku. *11*
    • Ta pani má v hlavě totálně na.ráno. Sama si nedokáže ani utřít zadek, ale hlavně že je pořád v novinách a na netu. Proč jí sakra ještě nikdo nepřejel autem?
  • Rychtář je neskutečně sprostý ! Ať už se ho zbaví !!!
  • Iveto, mám pro tebe dobrou radu. Dej Rychtářovi kopačky a nastup do léčebny. Jiná cesta pro tebe vážně neexistuje. Držím pěsti.
  • Iveta Bartošová,Petr Muk a další zpěváci,kteří už nejsou mezi námi.Je to moc smutné.Jedni z nejlepších zpěváků,nádherné písničky.Proč odchází takoví dobří?Měla jsem je moc ráda i jejich písničky.Stále si je pouštím a říkám si,proč je život k některým tak nespravedlivý?V mé rodině máme také samou smůlu.Moje sestra byla moc hodná,ale měla zdravotní problémy a spáchala sebevraždu.Děda si vzal také život.Někdy to tak je a potvory mají vždy štěstí a vše jim vychází.Zdravím všechny dobrý lidi.Přeji všem zdraví a štěstí.
  • chelsea22

ROZHOVOR

Kdy jste přestala věřit na Ježíška ?

Asi tak v osmi letech- našla jsem u mámy ve skříni dárky a bylo to..

Trávila jste někdy Vánoce v zahraničí ?

Ano,několikrát,ale nikdy to nebyly ty pravé Vánoce,které mám moc ráda.

Z jakého dárku jste měla jako dítě největší radost ?

Z kytary.
  • Je to moc smutný,že p.Rychtář se s nikým nedokáže v klidu domluvit a vyhovět přání rodinných příslušníků,aby se s Ivetou rozloučili jen ti její nejbližší a aby byla pochovaná v místě svého bydliště.Asi chce,aby se i na posledním rozloučení s Ivetou opět odehrála bitka a hádka?Proč tohle dělá?Nač velký pohřeb?Aby se zase mělo o čem psát v bulvárech?Iveta si už zaslouží klid.
    • Je to mazaný lišák, ale bojí se. Nemá čisté svědomí a odvahu podívat se Ivetině rodině do očí. Proto vymýšlí, jak je udržet co nejdál od sebe a to by mu velký pohřeb umožnil. Navíc moc dobře ví, že má proti sobě inteligentní lidi, kteří by na velkém pohřbu jistě neudělali skandál - na rozdíl od p. Rychtáře. No a nakonec by to byl pro něj i slušnýbonus, protože by mu za to bulvár zaplatil pořádný ranec penízků, v tom má Pepa velkou praxi.
  • Všimli jste si také,že po smrti Ivety již není tak na očích ten protekční pamrd nebo smrad,nebo jak si supidně říká pavel novotný?Krom ubohého vystresovaného vystoupení v televizi záhy po smrti Ivety,ze kterého mělo podle jeho uvažování být zřejmé,že si za vše Iveta mohla sama,se opětovně potvrdilo staré přísloví,že potrefená husa,nebo v jeho případě novinářská kachna, vždycky nejvíc kejhá-on sám dobře ví,že tahal za,pro Ivetu velmi citlivé nitky-macura,rychtář a podobně.....má v tom,dle mého názoru,těžce prsty,přepískl to.V krátkosti se chci také vyjádřit k tvrzení různých lidí v čele s pavlem novotným,že odmítala Iveta Bartošová vyšetření a odborné léčení,ona totiž podle mého věděla,že kdyby podstupovala vyšetření a léčení s údajně dobrými úmysly ji pomoci od lidí jako je macura,novotný,oběvovali by se zase jakoby náhodně výsledky vyšetření,nedůstojná fota s léčení a jiné nepřístojnosti v BULVÁRU.Taky by jste takovou rádoby pomoc odmítli.A další zajímavost je,že by ji jakoby zázrakem nikdo před smrtí nefotil,nesledoval,neobtěžoval jako vždy,že by v ten osudný den ji dal bulvár netradičně pokoj,když před jejím domem vždy někdo hlídal ve dne v noci?Bulvár stylem práce pavla novotného už je bezesporu velmi nebezpečný.ŘEŠENÍ ZMĚNA ZÁKONA O BULVÁRU.Nestávejte se spolupachateli bezpráví-NEKUPUJ-NEUBLÍŽÍŠ.
  • Velka skoda Ivety, je strasne ze jej nik nevedel pomoct... Ked pocuvam jej nadhernu piesen - Jen ja a motyl... mam zimomriavky... Spi sladko IVETKA.
  • Celou dobu jsem tušil že pokud si vezme bývalého kriminálníka a agresora Rychtáře tak Ivetin konec bude tragicky že to bude až tak moc drastické brutální jsem ani já nečekal...
    Macura byl jediný který v jejím okolí vše přesně předpovídal a nikdo ho nebral příliš vážně a média která zaplatila cestu Rychtářovi loni do Itálie mají na svých rukou taky její krev tehdy dala Iveta jasně najevo že potřebuje od Rychtáře pryč měla okamžitě nastoupit na dlouhodobou léčbu a pokud by chtěla odejít měla jí rodina zbavit svéprávnosti to byla jediná šance na záchranu
    Rychtář dělal vše proto aby se neléčila a v rychlosti si ho vzala a pak...doufám že policie vše pořádně vyšetří už jen fakt že dopis pro Artura na rozloučenou četl 4 dny před její smrtí !!! je jasný důkaz že nekonal !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší