-
Vraťte čas...
Myslím že pomůže už jen vrátit čas... krásné dlouhé hnědé vlasy, přirozený úsměv a nádherné písničky... když se na youtube podíváte na písničku bílý kámen, odzpívala ji bravurně, s noblesou a moc jí to tam slušelo, ..to byla IVETA s velkým I.. možná se přestat přetvařovat, odbarvovat si hlavu na blond a nechat si psát písničky od někoho na úrovni, a ke svému věku... a bude mít zase plno fanoušků *3* jinak tenkrát byla bomba -
-
Re: Vraťte čas...
Jo já chci zpátky tmavovlasou Ivetu *14* tak se mi líbila nejvíc v době alb Ve jménu lásky, Bílý kámen a Jedna jediná ...nejkrásnější písničky. Ta hudba byla taková s nádechem dob hradů a zámků a pohádek....to je přesně to co se mi na jejich písničkách líbí...Proto se mi líbí víc Děkuju vám andělové než Heja heja to už je takové modernější...ja nechci novou Ivetu ale tu starou s krásnými dlouhými a tmavými vlasy *1*
-
-
Zlato..
Ivetce bych přál aby ten mediální tlak kolem ní trošku ustal...V profesní stránce by to chtělo trošku změnu...Já bych to vrhl na styl K.Minogue...To ji při koncertu sedlo...Rokerka není, to ví každý...Jinak báječná,pro mě už víc jak dvacet let.. *3* -
Presne Vacátko, Boží mlýny melou pomalu, ale jiste a na chcípáka Rychtáře, slizouna PN i Macuru dojde za to co Ivetce provádeli a provedli !
-
Chápu ji. Neunesla ten tlak pod kterým byla. Pořád po ní šli lidé z bulváru, novin a TV a ke všemu ji nikdy nikdo nepodržel. Byla na vše sama. Já bych také nevěděla co dělat, kdyby mi nikdo nechtěl pomoct. Všichni ji prali jako úplnou nánu, krávu atd. Upřímnou soustrast všem fandům. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
Je mi z toho moc smutno..Byl to pro ni velký tlak, a tak už chtěla
mít klid. Někteří rádoby novináři se chovali jak hyeny, a navíc se obklopila nevhodnými lidmi, a zůstala sama, uzavřená se svojí bolestí ve
svém nitru. A nikdo ji nedokázal pomoci. Upřímnou soustrast jejímu synovi.
-
-
...každý kdo trochu uvažuje a nenechá si dobrovolně vyplachovat mozek bulvárem a ještě tím ,že to kupuje si za to platí,musí být jasné,že morálně může z velké části za tuto bezesporu hroznou tragedii pavel novotný,který z velké části tahal za citlivé nitky.Těžko se ted dokážeme vcítit do Ivety,co musela prožívat a o čem přemýšlet.To,že rušila představení vypovídá o duševních zátěžich,kterým buvární veletoče kolem ní neprospívali.U domu Ivety každý den,minimálně jeden bulvár musel hlídkovat,takže ji určitě někdo musel vidět jak skáče pod vlak....NAJEDNOU U NÍ NIKDO NEBYL,NEFOTIL?NEPROVOKOVAL?Nestačí tato tragédie?Nestávejte se spolupachateli a voaiéry bezpáví,lží a neštěstí.Ted je už víc než jasné,že bulvár není jen zábava na pět minut na záchodě,v práci či v tranvaji.NEKUPUJ-NEUBLÍŽÍŠ.Řešením,je změna zákona o bulváru a médiích,rychlé soudy,tučné odškodnění a pokuty,aby se jim nevyplatilo ponižovat,poškozovat a zveřejnovat lidi,kteří s tím nesouhlasí.
-
Psychika je strašná věc.A Iveta se měla léčit a brát léky a držet se své rodiny,maminky,syna Artura...Místo toho se vdala za pana Rychtáře,který je psychopat a choval se k ní jen navenek hezky,ale doma???Iveto,je tě moc škoda,zůstaneš v našich srdcích,jako výborná zpěvačka,tak jak ti ostatní.Třeba Petr Muk.Škoda takových dobrých lidí.Nikdy nezapomenem.
-
pribezne pozeram videa a rozhovory s Ivetou.. Obrovsky podiel na jej nestasti, okrem iných, ma Pavel Novotny.... rozobral ju na drobne... Strasna, obrovska skoda IVETKY. Spi sladko IVETKA.
-
K souboji Rychtáře a Macury dnes v tv : Divím se kde bere Rychtář tu drzost po tom všem lízt do televize ! Šašek ubohej ! *6*
-
Iveta by se měla jít léčit ze závislosti na lécích a alkoholu. Z osobní (ne vlastní) zkušenosti vím, že pokud užívá psychofarmaka na stres a na spaní, tak stačí jen lžička alkoholu a je okamžitě v rauši a baží. Jak kroutí a pohazuje hlavou, je tam. Bohužel je tato kombinace pro uživatele velmi příjemná a proto ji dobrovolně neopustí. Přesvědčování rodiny i zodpovědnost za vlastní dítě, nestačí. Pan Rychtář ještě neví do čeho se angažoval, neví, protože by jí okamžitě odvezl k odborníkům psychiatrům. Podivuji se že TV se svými odborníky tomu přihlíží a ještě to vysílá. Všechno bude gradovat až se stane nějaká zlá příhoda. .. drsná verze "Velkého bratra". Iveta se potřebuje léčit a ne si dokazovat že to ještě dokáže. Už to nikdy takové nebude, měla by si udržet slušivý styl oblečení, najít typ hudby na který stačí a vše začít znova a nehrát si na pubertální naivku. Je ve věku kdy může být inspirací a ikonou pro jiné ženy... držím palce!
-
-
Máte pravdu, Iveta by se měla na všechno vykašlat a jít se někam léčit, určitě to není žádná ostuda. Je na pokraji sil. Místo stálého dokazování si, že na to má, by měla jít do léčebny, zavřít za sebou dveře a nějakou dobu tam pobýt. Je to alkoholička a alkoholik se musí léčit, jinak se bude propadat hlouběji. K Rychtářovi se radši vyjadřovat nebudu,protože ten ji jen zneužívá,aby se sám zviditelnil, do léčebny ji nepošle,páč kdyby byla Iveta zavřená, tak on by měl po ptákách a nikdo by o něj ani nezakopl. Je to hrůza,když osoba člověku nejbližší mu nepomáhá, ale táhne ho ke dnu a to Rychtář dělá, Iveta ho tahá jak kouli na noze. Měla by mu dát kopačky a jít se léčit.
-
-
Ivetě nadávat nebudu,ani se jí vysmívat,protože do takových s prominutím sr...se může dostat vážně kdokoliv. Ať se na to vážně vykašle a jde se léčit už kvůli synovi, který by určitě rád viděl mámu zdravou a spokojenou,než v těchto příšerných stavech. Pak se mu všichni smějou nebo ho litujou a to pro něj musí být strašné, kor nyní v pubertě. Měla by myslet hlavně na něho, dost mu tím komplikuje život. Je mi ho vážně líto,když vidí v televizi maminku pod vlivem alkoholu a prášků. Už kvůli synovi by se měla vyléčit. Hodně štěstí.