-
Ivetka
Ivetku Bartošovou mám ráda od 16 let kdy se poprvé objevila v pořadu Heleny Vondráčkové Na Výsluní.Líbila se mi a tušila jsem,že z ní bude hvězda.Něco tak nádherného a kouzelného jako ona se v té době na naší hudební domácí scéně neobjevilo.Sledovala jsem její kariéru,její úspěchy i prohry v osobním životě.Je to křehká,romantická ženská,která touží po lásce jako každá jiná z nás.Jako zpěvačka je též velice dobrá,dokázala to jak v muzikálech tak svými deskami,později CD.Za totality nebyly bulváry,které křehké Ivetě nejvíce ubližují a jejich tlak na svou osobu velice špatně snáší.Myslím,že bulvár je velké svinstvo a každý umělec ho snáší a vnímá po svém.Já Ivetce přeji aby jí vztah s Jirkou vydržel.Osobně ho neznám,bulváru nevěřím.Jen Iveta ví jaký Jirka je a to je myslím nejdůležitější.Ivetko vzkaz pro tebe:Hodně štěstí a síly.Přeje Kamča z České Lípy. *4* -
-
Re: Ivetka
Napsala jste moc hezký sloh o Ivetce. Opravdu dokáže pouhým pohledem uhranout. Je jediněčná a nenahraditelná zpěvačka - také člověk s kouzlem v duši. *4* -
-
Re: Re: Ivetka
Ivetko přeju Ti krásné prožití silvestra a Nového roku,hodně štěstí v Novém roce aby byl lepší pro Tebe 2010,přeje Zdenka.K.
-
-
-
Cena za zpěv?
Ruku na srdce,za zpěv nevyhrála!!!!
Leda za senzace a nahotu!!!!! -
iveta
DEJTE TÉ HOLCE UŽ POKOJ,JE TO UŽ NADLIDSKY TRAPNÉ TO ROZEBÍRÁNÍ!!!!NIKOMU NENÍ NIC POTOM CO DĚLÁ!COKDYBY JSTE SE SOUSTŘEDILI NA TÝRÁNÍ ST.LIDÍ A ZVÍŘAT???tO BY BYLA ŠUPA!!!!KONEČNĚ NĚCO UŽITEČNÉHO!!! *3* *13* -
-
Re: iveta
Souhlasim s Vama.
-
-
Těžké
Nejsem celebrita ale mám to těžší než Iveta *8* -
Iveto, drž se!!!
Prosím Tě drž se, nikdo asi nechápe, co jsi dokázal a musíš zvládat. Moc Ti fandím. Silva, Brno -
lets dance 3
To co prohlásila na Slovensku,že se tam chce přestěhovat to je pro její fanoušky rána pod pás. Až na Slovensku provede co dělá v Čechách konkrétně v muzikálu Mona Lisa Tak se bude stěhovat do Ruska.Má manýry hvězd i když žádná hvězda není.Ať si ji na Slovensku nechají a ona jim ukáže co umí.Ještě ráda bude prstíčkem škrábat aby se mohla vrátit do čech. *13* -
strasny
to je hruza! *10* *8* iveta sice nekdy neni normalni,ale ty vase urazky k ni jsou fakt desny! *8* *13* -
zelená jí sluší!!!
víc než normální make-up!! *1* *1* *15* -
hodně štěstí
Chtěla bych popřát Ivetě a její rodině hlavně hodně zdraví štěstí a spokojenosti.Na světě je hodně zla a tak lidé mají radost když někdo padne dolu.Iveta se zvedla a pokud Jirka pomohl je jim opravdu od srdce přáno. -
Top Star
Moc se mi líbil Top Star o Ivetce.Žádné pomluvy,žádné bulvární slátaniny,holá nádherná pravda o zpěvačce která něco dokázala v muzice. Nedávno jsem koukala na reprízované Zlaté Slavíky.Ivetka tam nádherně tančila s Martinem Francem sportovní rakenrol.Na sobě vždy dřela,má vůli a svou práci miluje.Nebýt tlaku médií a její nervové choroby byla by to zpěvačka číslo jedna. *4* -
-
Re: Top Star
I Anjel strážní se našim sousedům na Slovensku vydařil *14* Sdílím podobný názor a věřím a doufám, že se vrátí *3*
-