-
nemáá to cenu...když bydlí až v Praze :p
-
ty volee holky ste normální 😃
-
To vážně všichni milujete Patrika ?? JO já vim je hezký ( jak pro koho), možná (určitě) bude i filmovou hvězdou , ale stejně si myslim že ani jedna zvás s nim nebude chodit!!
-
JO Jáchym Kraus má facebook. 😉
-
to číslo co napsal Jáchym není pravdivé nevíte někdo jeho pravdivé tel.číslo
-
Strašně MOOOC tě MILUJUUUU ... 😍 😍 Jestli máš facebook tak napiš ju? 😉 Martísek Volfísek Volfová (jsi NEJHEZČÍ KLUK NA SVĚTĚ kterýho jsem kdy viděla .... a napiš jo ? 😉 😍 😍 I LOVE YOU <3 😘 😍 😉
-
Ahooj..Já jsem TVOJE NEJVĚTŠÍ FANINKA 😍 😍 😍 😍 😍 pošli mi pls tvoje tel. číslo ju ? 😉 Mart'a
-
sory lidi já jsem špatně napsala mé jméno protože jsem do Jáchyma zabouchlá a jeho jméno píšu všude
-
holky mě se strašně líbí Jáchym kraus a já jsem ho jednou potkala a on mi dal jeho tel.číslo.Chcete ho vědět???jo a s Myškou nemůže chodit protože s nim chodím já,leda že by mě s ní podváděl.....no ale to nejdevždyť se nikdy neviděli!!!ale pěkně by mě nasral kdyby jsem se dozvěděla že chodí s nějakou holkou co si říká Myška tak trapný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
dej si bacha na to co říkáš Noro
-
bydlim.cislo nenapisu protoze by ho nekdo mohl zneuzit.budeme spolu chodit.nevim kterej dil gymplu mas namysli.urcite nejsem tva kamoska.
-
vážně? jestli píšeš pravdu tak se divím. já jsem si myslela, že nikdo takovouhle ulítlou kámošku nemá. ale jak je vidět, opak je asi pravdou
-
Má koukej: http://www.facebook.com/profile.php?id=100004535529205&fref=ts
To je praví nekecám;). 🙂 -
Ahoj Jáchyme chci se zeptat jestly máš Facebook ??:D
-
Ahoj holky mě se také líbí 😍
-
Jo taky mi to připadá jako moje ulítlá kámoška (co miluje prasata)!! Taky hrozně moc miluje Patrika. Vidí ho snad úplně všude !!! 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷 🐷
-
heej to neí srávnej jáchym kraus... 😕/ 👿
-
To není féér...!! 😨 Prčo vždycky někdo do koho jsem se zabouchla upe totálně bidlí daleko a je staršíí než já 😨 To je tak neféér!!!Ale jinááč seš upe božíí Jáchyme!! 😉 😃DD
-
Myško, opravdu bydlíš v Praze 6 ? A jeste mu sem napis to cislo ne? A to fakt spolu budete chodit? A jeste neco Mysko, uz jsi videla dnesni Gympl?? A jeste mam otazku. Podle toho popisu mi pripadas jak moje kamoska. Ale asi to nejsi ty. Ona taky miluje Jáchyma a vzdycky je s ni ve skole sranda. Ale posledni dobou se se mnou nebavi. Nevim co ji je. TO SEM NEMELO PATRIT, ALE UZ TO TU NECHAM. 😁 Tak to je asi vsechno, 🐷
-
Takže Jáchym Kraus: Nejsi pravej a nedělej si z holek srandu, Kdyby si byl pravej tak nenapíšeš že chodíš se Sárou..protože ON s ní nechodí. Má pravej jen facebook. 🙂 😉