-
Si fááákt boží,krásnej,atd... Napsal bys mi svoje telefonní číslo na 776 570 108 ??? *14*
-
holky neznáte někdo jáchyma osobně? *3*
-
Jáchyme!:DDD Ahoj jsi fakt Krásný!:** <3 A kdo říká že jsi Hnusný žárlí a je !!.* :DD* Ale kdo tu psal za jáchyma tk je pěkně blbý tohle není Jáchymův ŽIVOTNOPIS !! Takže!!:)) FAKE ! Di ..!:))
-
A chci tě zase uvidět v ginplu.,.,.,,.
-
je krasnej měla jsem i oněm sen *14*
-
ty jsi tak sladkej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
zde je moje telef.číslo 754 902 116 ale radši mi pište než volejte.Jo holku zatim nemám máte štěstí před pár dny jsem se rozešel se sárou(v gymplu s ručen.....hraje nikol)
-
on je faaaaaaakkkkkkkktttttttttt hhhhheeeeeeezzzzzzzkkkkkkkkeeeeeeeejjjjj jsem do něj úplně zabouchlá!!!
-
On je fakt krásnej mám hoo ráda :))) *14*
-
si fakt hezkej
-
on je tááááááááááááák kráááááááásnejj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
nevíte někdo jáchymovo číslo? prosím napište mi ho *3* *3* *3*
-
Seš fakt hezkej máš holku? *14*
-
Bella se jmenuje tereza nvotová
-
nevíte někdo Jáchymovo telefonní číslo?
-
Megi: Bylo to napsaný na internetu a četla jsem o tom že se do zamiloval,a nevíš náhodou jak jse jmenuje ta Bella? *4*
-
Jmenuje se Sára a nechodí s ní *3*
-
Sarinka řeknu ti to: http://www.facebook.com/profile.php?id=100004535529205&fref=ts
to je jeho facebook :* nevím proč bych ti to neměla řikat i když nevím kdo jsi :DD Líbí se ti taky hodně co? :DD je krásnéééj♥ :D -
nevim kdo si ale nevis jakej ma jachym facebook? asi bys mi ho nerekla vit *3* *4*
-
Holky jeno že tohle není pravej Jáchym Kraus toho někdo založil jinej :DD On má jen pravej facebook :)♥ *14*