-
Ahoj jses mooooc hezkej kluk nato ze ti je 16 mas vysku tak na pataka ja merim 176 a je mi 11a jdu do 6.Moc hezky hrajes v gymplu ses moc hezkej kluk chtela bych abychom byly aspon kamosi .♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡★★☆☆☆★★★☆☆☆☆☆ moc se mi libis jses nejzezci syn pak jd asi Adam miluju te das mi t. cislo? Pls
-
-
je ti jedenact let to jsi trochu divna ne musíš se hned vtirat a 176 neměřeší jako ja kdybych mela meret 186 cm ja už jdu do devítky a bydlym v Táboře a hlavne jsi trapna kvuli tomu jak si rikas mincicak opicak hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahhahahahahahahahaha
-
-
kdyby ste jachyma znali tak byste vedeli ze chce obycejnou holku:D
-
-
Neseznamis nas :D
-
-
Jáchyme jsi sexy kluk. Všechny holky po tobě touží. Jsi skvělí herec.:-*
-
Ahoj prosim te zeptej se v televizi jestli nehledaji patnactiletou herecku ?? ja bych rada chtela vystupovat v televizi treba v serialu jako ty *3* *3* prosim zeptej se
-
pošleš mi telefoní číslo? na číslo 720296932.
-
Jáchyme jsi ten nejkrásnější nejroztomilejší atd..kluk a herec.
Mám tě mocinky ráda né já tě miluju
I am JACHYMERS -
Určitě to nepsal Jáchym, to si z vás chce někdo jenom udělat srandu aby byl hodně komentovanej a tak podobně, ale já na to neskočím
-
Jacim mne sa nepacis ale prides mi ako fajn chcalan sktorim si aj pokecas ne ako nasi chalani ak by si chcel pokecat tak fb: Mižu Lik
a ak nie tak newa *1* *1* *1* *1* *1* *7* *7* *7* *7* -
Si moc krásný
-
Ahoj, vim že to tu píše asi každá holka ale... máš holku? ... jenom kvůli tobě sleduju gympl :)