Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč není v gymplu škoda že odjel *7* *14* *14*
    • do konce druhý série tam hrát nebude
      • to není pravda!!! :P
  • promin ale nemuzu adresy vyhazovat do sveta jen tak

me tel sem uz napsal
    • napiš na balieli@seznam.cz né ty falešný dvě, co jsi sem napsal. Děkujém ! :-* *14*
  • sory já jsem napsala že jsem jáchym to se omlouvám chtěla jsem to napsat někam jinám
  • napiste to telefoni cislo pls
  • To vážně všichni milujete Patrika ?? JO já vim je hezký ( jak pro koho), možná (určitě) bude i filmovou hvězdou , ale stejně si myslim že ani jedna zvás s nim nebude chodit!!
  • no lidi je to jasný nějaká holka tady píše za jáchyma těď ty 3 komentáře
    to všechno psal jáchym? to je nesmysl
  • sandra.rosenkranzova
    Mně prosím taky dej číslo
  • kirushka97
    Všechno nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
  • Já jáchym sem a kdo nevěří tak ať , mě to neva sám vím že to sem já a to mi stačí takže si říkejte co chcete :-D :-D
    • Ty seš ťulpas, vážně! Jáchym se takhle vůbec nechová a jestli si mylíš, že ti to uvěřím, tak seš na omylu, tohle je fakt ubohý..
      Tak za 1. Jáchym by oslovil své fanynky. 2.Jáchym by Nikdy na síť nenapsal ,,miluji vás, ale né tak moc jako svoji holku. A za 3. Jáchym nemá holku :)AAAA zásah!! Takže odpal trapnej fejku :) << jenom, kdyby někdo dolejc to nečetl :-) A mimochodem všem je jasný, že ''Adriana'', co tu ''napsala'' seš ty...
  • Prceek
    Ty si hrozná Lauro no a co že májé rady Jachyma a ty máš zase ráda Justina Biebera buzeranta....Co?????
    Ty asi neznáš nicc co víš co když se ti nelíbí Jáchym tak to sem nepiš děkuju :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit