Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj vše nej k narozeninám :) jsi strašně hezký a mam tě rada a přeji ti vše nej a at pokračuješ v herectví mam tě rada :*
  • je super a nevim co proti němu máte. mám tě ráda. v seriálu gympl jsi zaválel. *3*
  • On je krásnej a chci se sním setkat nevíte jak bych to udělala? *14* *14*
    • jo vim: jďi do PR..LE ale nejdřív si tu pr..l vitři a až tam budeš tak di do pr..le Jáchyma!!!!!si normální kdyby jsme věděli jak se sním setkat tak už to dávno uďeláme ty jsi uplně vymatlaná!!! *12* *16* *10* *9* *11*
  • Proč by měl bejt nešt´astnej Jáchym má spoustu fanynek a spíš než nešt´astnej může bejt rád ze ho tady všichni obdivujem
  • hele vy trapny co ste tak najivni tvl teprve 11 ani tyden no tak 10 ale si uplně trapná mě je 15 a nevychloubám se se neposer a di za maminkou počítá děti a jedno ji chibý :P *3*
    • Ty si hraješ na ďěsně dospělou, je ti UŽ 15, no jo bradu níže, píše se:Jste, Jdi, jÍ, chYbÍ...tobě taky bylo 11, jako všem
    • Hele laskavě si nedovoluj na mladší!! Laura jen řekla svůj názor! tak se uklidni! *5*
  • Jáchyme si k zulíbání krásnej kluk!!! Moc rád bych se stebou pomiloval!! Tom,:-*
  • loooooooooooooooool ja na nej mam tel cislo *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jo pošli na email.... eliska.50@seznam.cz díky
    • dej plss...... *8* *8*
    • Dej Pla na email vavavacice@seznam.cz
  • *3* Ahoj Jáchyme :-) Chci se s tebou promluvit o sportu který hraje vice než polovina lidí České republiky. Jde o FLORBAL. Kdybys měl zájem tak napiš na e-mail : kony121998@seznam.cz . Prosím
    P.S. Napiš co nejdřív aspoň do konce července.
    P.S.S Nedělám si srandu, opravdu *3*
  • miluju tuhle barvu vlasu i oci jsou skvele taky mam takovy oci ja te taky miluju a se sarou se rozvedu dej mi pls tvé číslo na mobil kde bydliš
    • A co ostatní jako já!Moje vlasy jsou blond hnedé a oci modré.Vezmes si me?
  • On je sexy *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit