-
Ahoj Jáchyme milujutě a závidim tomu kdo stebou kamarádí. *1* *1* *2* *14*
-
-
Naprosto s tebou souhlasím.. *3*
-
-
chapeš adelo capratová že jáchym nevi o tom že na osobnostech tohle pises *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
já ho moc nemusim ale v gymplu hraje dost dobře *3* *3* *3* *3* *3*
-
Ahoj,
Holky vážně si myslíte že tady naky pravý Jáchym Kraus je jsou to jen fejci a snaží se nás napalit pravý Jáchym nemá za potrebi si to číst moc dobře ví jak ho mame všichni radi a i kdyby si to někde četl kde to pořad pisete sice se může cítit dobře ale taky už ho to musí stát. :)
PS:To je můj názor jen si to myslím. :) -
-
Ahoj,
z části máš pravdu. Ale všimni si kolik těm holkám je, je jim 11-10-12 atd. Ale když ho mají rádi nebo se jim líbí tak jo ať mu sem klidně píší. Nekažme jim to radost. Oni to, až budou starší pochopí :)
-
-
ty co jsi psala že jsi jeho holka to nejsi jáchym je single a nikoho zatím nechce spamatujte se proboha ps:jáchym to nečte
-
On je tak krasny a pěkný mily ☺
-
Strašně MOOOC tě MILUJUUUU ... *14* *14* Jestli máš facebook tak napiš ju? *3* Martísek Volfísek Volfová (jsi NEJHEZČÍ KLUK NA SVĚTĚ kterýho jsem kdy viděla .... a napiš jo ? *3* *14* *14* I LOVE YOU <3 :* *14* *3*
-
*14* krasnej libi kwasnej
-
Hrozně tě moc a moc a moc a moc tě Miluji *7* *5* *14* *3* *1* *2* a chci se fakt Stebou moc Sejít papa Muck :* (h)
-
ahoj ten kdo píše za Jáchyma Krause je fakt ubohý.Jáchym by nikdy nenapsal na zed ze miluje svojí holku víc než své faninky a taky Jáchym holku nemá!!!!(čeká na tu pravou.Kdo to píše je fakt ubohý fejk a žádná Adriana není nebo mozná jo ale píše to ona PS: JE TRAPNÝ *12* *4*