Přejít na výpis diskuzí

Jáchym Kraus

OSOBNOST 30.9.2012 
512 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele holky co tady píšete že ho máme už nechat podle mě by jste sem taky nejradši napsali že ho milujete a navíc toto by měla být diskuze kde se píše miluju ho jako u ostatních už dospělích osobností
  • tím jse myslela NEEEE jachyma ale fejka
  • Přeju ti všechno nejlepší a hodně zdravíčka. a seš moc sexy . a hodně dalších filmu . *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4*
  • děkuji :** mám vás rád
  • Áah, pořád dohady kvůli Jáchymovi, tedy spíš velká scháňka po telefonních číslech, faceboocích, skypu, vy jste tak natvrdlý a pořád to nechápete, že vám neodepíše? A to že tady někdo pod jménem Jáchym napíše nějaký dojemný komentáře z toho hned šílíte a nebo ještě lepší je, že se někdo vydává za jeho holku-trapný a starý! Jo jestli s ním chodíte tak si to nechte pro sebe a nemachrujte!
    • mno hej o co jsem se tady snažila.. upe to stejnéé hej souhlasím s tebou. je to fkt dost trapný když si tady nekdo myslí že mu jáchym odepíše. ;)) *1*
  • :?
    Jáchyme ale ty máš holku...tak myslím že to není vůči SÁŘE fér!!co ty si o tom myslíš???:S
  • ahoj jachyme ja te miluju *14*
  • Tinistas jak se máš?
  • Ahoj kamčo, jakou má na skype joachim fotku???je jich tam víc a já nevím jaký je ten pravý jachym a moc bych si ho chtěli přidat. ODPOVEZ PROSIIIIIIM!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
  • mixsu
    Ahoj jáchym niesom tvoja fanynka a le chcela by som ta spoznat lebo sa mi zdas fajn ak mas záujem tak e-mail je : miskapilar@gmail.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší