Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

jee, možná je to známá věc, ale já si toho nikdy nevšimla...Jakson má tetování???? jestli ste si někdo taky všiml, tak písněte..:)))
    • 4evercharmed

Re: ???

a kde?? *4*
  • JAcKsoN..KisS hO×Đ

aY jHe ProStě ÚŽASNE! Ho ZherU ×Đ kiSs , LásKo Moe ×Đ
  • Ach Bože!!!

Dámy a pánové, právě jsem se bavila s Jacksonem (kamarádíme se, rovnou říkám, že adresu nedám), a říkal mi čerstvou novinku, která mě, jeho obdivovatelku (on o tom neví) vážně omyla. Jeho přítelkyně Caitlin Mac (asi 100 kilová kejda, která vypadá, že se snad ani nečeše) je v pátém měsíci a včera si našli společný byt. Ach neeeee! Tihle kluci z Jihu se vždycky ženěj tak brzy! No co, být v mém věku (jsem o pár měsíců starší než on) taková idealistka se asi nevyplácí. Holt Bridget Jonesový už asi neletěj. Asi si dám panáka.
    • joliett

Re: Ach Bože!!!

jo a mě včera psala anglická královna, že se mezi svátkama zastaví *15*
      • vrtulka

Re: Re: Ach Bože!!!

*15* *15* *15* jéé tak jí pozdravuj *15*
  • joliett

?

Proč tu nikdo nepíšete o tomhle super, hezkým, sladkým a skvělým herci? Přece si to taky zaslouží, trochu té naší pozornosti, tak jako Robík a Kristen, ne? *3*
    • Re: ?

Jackson je ten nejsladší kluk kterýho jsem kdy viděla a jestli chcete koukněte se na tohle http://www.youtube.com/watch?v=Qh0h p_YP-4w je to o Jasperovi
    • tinna06

Re: ?

Podle mě je fakt opravdu sladký... *14*
  • ko

on je tak klasnej *14* hlavne ve stmívání *3* *3*
  • barushkaojjo

Charlie Bewley

Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho(hraje Demetriho)?
    Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
    Bude to pro dobrou věc:-)
    Noo tak... *14*
  • joliett

The Cleaner

Ahoj, neznáte někdo tenhle seriál kde hraje Jackson? Zajímalo by mě, jestli tam hraje nějak průběžně, nebo jestli se tam oběví jen tak v některé epizodě? A když, tak ve které? Ať si zbytečně nemusím stahovat celej seriál. *4*
    • anca.trhla.anca

Re: The Cleaner

Achojiky Jackson hraje v jednéepizodě novějších ,,Myšlenky zločince" ale newím přesně která epizoda to je a pak hraje v užasném seriálu ,,Báječní lidé" jednu z hlavních rolích je tam prostěužasnej:) určo doporučuji:) ,,Báječní lidé" sou ke schlédnutí na internetu stačí to zadat do vyhledávače jen neni °15 a 16 epizoda ale to je jedno pač v tich posledních už jackson nehraje:)
      • Re: Re: The Cleaner

myšlenky zločince - epizoda 04x20
      • anca.trhla.anca

Re: Re: The Cleaner

ty myšlenky zločince je to epizoda 20 4. řady
        • joliett

Re: Re: Re: The Cleaner

Jasný, ale já se ptala na seriál Cleaner, ale už jsem to stejně zjistila i viděla a ty ostatní seriály jsem už taky viděla. A hraje ještě ve Zločiny ze sousedství a tam je taky dobrej.
  • joliett

The Cleaner

Ahoj, neznáte někdo tenhle seriál kde hraje Jackson? Zajímalo by mě, jestli tam hraje nějak průběžně, nebo jestli se tam oběví jen tak v některé epizodě? A když, tak ve které? Ať si zbytečně nemusím stahovat celej seriál. *4*
  • ahojky

ahojky zabudla si tam napísať ešte aj Eclipse, čo bude mať premieru 30. júna 2010.....a naozaj je super herec...........velmi som si ho oblubila
  • rebus

..

Jaykson je prostě dobrej .. a nejlepší je jak jako Jasper valí ty oči !! *15* *15* Jo a né jen že dobře hraje ale taky dobře hraje na kytaru .. tady se můžete přesvědčit!! *15* http://www.youtube.com/watch?v=gpmO2RZ11GI
    • Re: ..

S tím se nedá jen souhlasit! jako muzikant je naprosto výborný *5* Jinak hraje na mnohem víc nastrojů než jenom na kytaru. Prostě šikulka! Na uložto.cz je album jeho kapely 100 Monkeys, kdyby někdo měl zájem *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit