Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rozbřesk

hej holky vim ze to sem moc nepatri ale cetly ste rozbresk?? podle me je uz moc takovej hororovej a strasne obkecavanej a spis uz je to pro takovy ty vyzralejsi holky pac se tam hodne pise o sexu.. kdyz porovnate stmivani s rozbreskem tak je to obrovskej rozdil! *7*
  • filmografie

Hral take v komedii--- Ten nejvetsi
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/

Je tam toho spousta
    tak napiš jak se ti tento blog líbil_:-D
    Dikec snad se bude líbíl je to uža blog
  • yu-mi

.......

mno...ja taky četla že je barovoslepej....ale to přece ví jenom on jestli je nebo neni ale je vážně sladkej na tom baseballu *14* *14* *4* úplně dokonalej
  • tinna333

Super

Já ho totálně zbožnuju,je děsně sladkej....a nejlepší byl ve stmívání jak hráli baseball a taky byl skvělej ve filmu velkej maturitní mejdan(hrál tam super zhulence)Je fakt krásnej a naprosto závidím jeho přítelkyni......... *1*
  • ajulina

:)

ahoj...vite ze Jackson je barvoslepy?? *5*
    • nik011

Re: :)

jo je to napsany v bravu, chudaaaak
      • sasulka17

Re: Re: :)

já mám pocit že by si Jack nepřál aby jsme ho tu litovali, hmm? to by si nepřál nikdo ... ták ... je to na něm SEXY? xD
      • lenkaaaaa

Re: Re: :)

to je blbost *15*
        • nik011

Re: Re: Re: :)

ehmm tak to asi ne no...a ty to uz vubec nemuzes vedet ale kdyz si to myslis... just your found.
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: :)

Je to pravda:-D Ale prej mu to už ani nepřijde a neomezuje:-D
            Stejně je to chudá:-(
            • barka.3

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Můj taťka je barvoslepej ale prej to neni nic hroznýho, jedna kamí si myslela že vidí černobíle což je kec, má akorád jinak posunuté odstíny:)
            • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: Re: :)

tj *9* *9* *9*
    • lenkaaaaa

co??? *9* to jsi jen někde četla ne?! *15* to je nějaký drb ne?! *9*
    • ajulina

u...sorry uz je to tady napsany... *4*
  • bellinka

Rozjezd

Ahoj lidi jenom jsme vam chtela rict ze u Roberta uz se planuje na tu reklamu na Stmívání!..Tak kdyztak piste tam ty napady!..at uz s tim poradne pohnem predem diky!..A ZAPOJTE SE VSECHNI KDO CHCETE!!
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *3*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • cindy.ka

-....

Já četla v bravu že je prej barvoslepej nevím co je na tym pravdy ale píšou že to je prej pravda tak nevim... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit