Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upss

no já nevim

no více co holkyy??? mě se ani moc nelíbí jako že tak divně čumí a ty mastný vlasy pardon bez urážky taky se tady nekterem nelíbí Rob ale on je best!!!! LOVE ROBERT PATTINSON FOREVER P.S. už jsem ho milovala zž Harryho kdyby měl nikdo něaký připomínky!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • sheepgirl

Re: no já nevim

prej mastný vlasy tak z toho mam dost *1* *1* To abych prestala pouzivat prostredky na vlasy pac by nekdo rekl ze je mam mastne xD xD Jako..vec nazoru,kazdemu se libil nekdo jinej,mi se zase teoreticky libili ''vsichni'' takze..
    • kajinek011

Já nevím,mě se Robert vůbec nelíbí,když jsem četla knížku, Edwarda jsem si rozhodně představovala hezčího!
      Z filmu byli nejhezčí Jasper a James, ti byli prostě úžasní!!! *4*
      • jessicapraha

Re: Re: no já nevim

me too!!
      • lenkaaaaa

já si taky myslím, že jasper byl nejhezčí, ale mě se líbil i v knížce jeho charakter...ale ve filmu se mi spíš asi líbí protože je blonďák *15* *1* a edward je pěknej, ale taky jsem si ho představoval jinýho *5*
        • martina7

Re: Re: Re: no já nevim

ŽE TO holky řešíte ve filmu, v knížce aj ve skutečně je to sympaťák a navíc je fakt sldkej :D:D Ale jako jak se ve skutečnosti chová to fakt nevím ... Ale rozhodně bych ho chtěla poznat i když bych se s ním asi nedomluvila ... Ale podle knížek je v klidu aj Alice a ve třetím díle aj Rosalie a Emmett s Carlislem a Esme sou paradni lidi tak co ::D:D:D Muj nazor :D:F:D:D:
          • kajinek011

Re: Re: Re: Re: no já nevim

jj,jenom mi vadí,že dostává strašně málo prostoru,hlavně ve filmu,ale tam ho kromě Belly a Edwarda nemá snad nikdo *3*
            • jessicapraha

Re: Re: Re: Re: Re: no já nevim

to je pravda ale nemůžou do 90min. filmu narcat vše.. ale zase by měl říkat víc než dvě debilní věty...
            • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: no já nevim

jo no...to mi taky vadí..přitom si myslím že je to 3.nej postava *15*
    • lenkaaaaa

to může říct každej, že ho ,,miloval" už od pottera,ale......mno já myslím, že je ve skutečnosti,myslím když by ste je viděli na vlastní oči, tak by byl hezčí jackson než rob, ale oba jsou to normal borci *3*
      • jessicapraha

mastný vlasy?:D:D četlas vůbec tu knížku?! a navíc.. každej má jinej vkus a jedinej kdo tady má připomínky si ty!!
  • Pray for morning

Jo a hrál ještě ve filmu Modli se za ráno dávaj ho na HBO super film
  • Tess

no jako já ho potkat v šalině tak fakt nevím, mě je celkem jedno že hraje ve stmívání i když jsem ho tam viděla poprvý, já jsem prostě na tyhle typy!.. *14*
    • lenkaaaaa

Re: Tess

tak jako mně se taky líbí....ale víc mu sluší ty vlasy co má ve filmu.... *15*
      • jessicapraha

Re: Re: Tess

já myslim že ne.. jako jo. má bejt světlej a má světlý vlasy ale někdy mi ve dilmu připadá, že je jak smtka.. třeba na začřátku jak je jess predstavuje belle.. ale na to baseballu zase vypadá líp.. nwm ale stejně je děsně sexy!!:o**
  • jasper

já myslím,že všichni ve stmívání hrajou fakt dobře a dobře je namaskovali, to jo, ale přece jenom v knížce se píše, že mají být naprosto nádherní a mně až na Roberta A Nikky nepříde moc vykrášlenej aby bral dech, ale jinak jsou všichni pěkní. Jackson je moc pěknej borec, ale všimli by ste si ho, kdyby nikde nehrál a jen by ste ho potkali v šalině? Stejně tak ten Robert na youtube v rozhovoru říká, že sním nikdy žádná holka jít na rande nechtěla.....a teď? stojí na něj fronty....nechápu *7*
    • jessicapraha

Re: jasper

myslim že stmívání je prostě takovej bestseller že kdyby tam hrál kdokoli všichni by si je zamilovali... a nemilovali by toho herce jako herce ale jako jaspera, edwarda, bellu atd...
  • barka.3

Je pěknej

Mám ho ráda ale ještě více jeho ženu, s Cullenovích sourozenců mám alici nejradši (myslím i Halenovích) ale mrkněte se někdo na Emmeta, ten je nádhernej:) *3* *14*
  • Báječní lidé

Jo, hraje tam. A musím říct, že mu to tam sluší nejvíc ze všech jeho rolí <3
  • Jackson

nehrál náhodou v serialu báječní lidé?davaj ho ted na nova cinema...písněte mi na mail kdyžtak díky
    • pajusga

Re: Jackson

jo hraje tam
  • ssusi

Hrál v seriálu Rodinná válka II

A byl tam upně krásnej !!! *14* *14*
  • martina7

Milujuuu

Hej on je uplne bozi ja ho strasne zboznuju pac je uplne nejlepší … Jako nechapi ty lidi co si oblibi hlavního herca a na ostatní kaslou jako ja si myslim ze Jasper a Alice a ještě Emmett jsou mnohem lepsi a hezci nez Edward … To je mazec oni jsou dobri jak něco a Jacksona uplne zeruu … Miluju te Jacksone .. Zlaticko moje nejvetsi takovy nesmely spinavy rozcuchany blonďaček ve stmívání uplníé bozi a nejlepší jak toci tou palkou a na te louce jak hrajou baseball … Hej jo a kdybyste někdo měli na neho asresu tak mi pls pisnete na meil Martule77@seznam.cz prosim ja bych mu chtela napsat dospis a a poprosit ho o jeho pospis prosiim moc takn dystak pisnete ju??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Milujuuu

Jo, je skvělej, ale i s tmavýma vlasama třeba v The O.C. mu to nehorázně sluší... je úžasnej :)
    • pajusga

Re: Milujuuu

on je fakt skvělej já mam teda nejradši Lutze-Emmetta ... ale i tak.. mě už se líbil v báječných lidech :)
      • jessicapraha

Re: Re: Milujuuu

joo byl tam hezkej na začáku.. jak si pak ostříhal ty vlasy tak to nebylo ono ale stejně jsem to upa nej žrala *14* *14*
  • quit3

J&J maniaci

Přidejte se k nám do "Spolku Jackson&Jasper maniaků"! a to tady: http://gilraens.blog.cz/0901/zapis- do-spolku-j-j-maniaku-d
    možná z toho bude i něco většího, zatím se ještě dohadujeme na detailech :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit