-
Jacob je krásnej... Talentovanej a prostě dokonalej kluk... Hodně mě ale štvou holky tipu 'Jacob je jenom můj' 'Jacoba mám jen já a ty si dej pohov' a podobně... Holky... On má milióny fanynek
-
Nechápu některé z vás. Možná, že Jacob je váš idol ale to neznamená že je váš! Eh.. Každý z nás má jiný názor. Prostě každý z nás je jiný, a nikdo nemusí se vším souhlasit-.- Ukřižujte mě tu k smrti, mě je stejně jedno kdo s čím nesouhlasí, já to říkala =)
A.K. -
Já taky
-
Ne není mu 11 a ani neměří 157m,je mu 14 a a měří 170cm....
-
Myslíš že ho nikdo z nich má???
-
Vy co si do přezdívky píšete Sartorius ste trapný a nemusíte psát že je jackob jenom váš když není
-
Jacob Sartorius kdybych tě mohla videt :( ale neuvidim. :* y love you Jacob . ;) :*
-
I love you n
-
Je opravdu užasný, je hrozné moc hezké a i roztomilý. Nádherně zpívá, já z néj a s mojí kamarádkou prostě nemůžu. Škoda že ho asi snad nikdy neuvidím na živo jenom na Youtobe nebo v televizi. Ja z něj prostě nemůžu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *4* *5*
-
mam ho moc rada a je jen muj je tak hezkej ze ? ma slunce místo oci :D *14* *16* miluji te n moccccccccccccc
-
Míwují tě lašššško ❤
-
DOPADNE to zlééé to vás garantuju přestante vy chcipaci *9* *9* *14*
-
Heeeej od Jacoba se držte dál nebo to skončí hodně špatně Mílují tě Jacobe *14* *14* *14* ℐ.ℬ.
-
Je tam chyba on nebydlí v Oklahomě ale ve Virginii ;)
-
Hej sledujte všichni mojí fan page na instagramu jsem tam jako @mycutestjacob ❤
.... A jinak to vaše vymejšlení je ubohý -
Hele uvedomte si co říkáte, protože kdyby jste ho znali tak by jste museli umět perfektně anglicky sice nevím o vas nic ale jestli naka z vas si vymýšlí ze ho zná osobně tak to vůbec říkat nemusí protože to říká jenom aby vypadala nejlíp a jestli bude chtít tak může byt taky slavná ale musí to dokazat tak jestli si vymyslejte je mi to jedno ale říkáte to aby jste vypadali nejlepe
-
Jako vážně?! On bydlí ve Virginii
-
Michaelo nechci ti nic řikat ale on nebydlí v Oklahomy. Bydlel tam jedem měsíc než si ho vzala adoptivní rodina protože se jeho pravý rodiče nebyli schopni o něj postarat *3*
-
Nevíte někdo kde +- bydlí? Jedu do Oklahomy a chtela bych ho aspoň potkat. Popravdě moc bych ho chtěla potkat. ❤
-
lovee you Jacobb *14* *14*