Přejít na výpis diskuzí

Jacob Sartorius

OSOBNOST 23.3.2016 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • das mi cislo pls ??? ideme do usa a tam chcem ist a oni v tom dome us nebyvaju ???
  • Vi ste blbí? Nechte ho bít.
  • Jacobe uďelal si dobře že si jeho nebo jeji nedal čislo:)
  • Čau ja jsem čiči maš holku
  • To jo ale nikdo ho nezná on je AMERIČAN!!
    A VY NEEE
  • Kecáš
  • Jako proč to píšete??
  • Ahojte ja som zo slovenska a keby so mala ísť do usa tak by som od šťastia plakala celú cestu a keby som bola na rabe sa s ním fotiť ako na koncerte ta s plačom sa k nemu rozbehne a ho poriadne vistiskam. I love jacob sartorius i love you
  • Domi najdeš to na internetu
  • No to určite jacob sartorius a s tebou od malá ?
  • No tak tyvole.. Jacobe chci tvoje číslo! *1* *1* *1* *1* Však ty ani neumíš napsat my girlfriend *1* *1* *1* Nemůžu twl! :D
  • Jasný Míšo znáš ho od mala ;))))))
  • fajn kdy se narodil? a já o něm pár věcí vím ale ne že bych ho znala
  • jacob žádnou holku nechce a ani nema mysli si ze je na to moc mlady a za 2 říkal to v 1 videu a 1jsem si ho pridala do pratel a zeptala jsem se ho estli ma holku a on mi po půl roce napsal ze ne a ze pry je moc mlady takze nelzi a to ze si tady budes hrat na anglicanku a ze si to prekladas na google prekladaci je jasne staci jen znat jeho videa a hned o nem vis vic. omlouvm se ze gramatiku le pisu to ve spechu *16*
  • ok a ja jsem Jacobova sestra... -_-
  • Twl?? Jste normální??
  • Bože jsi ty normální?asi ne že tohle píšeš *1*
  • *16* *16* *16* *16* Tak jednoduché si vytvořit a napsat dva komentáře na jednom být nějáká sasha a na druhém "Jacob" ♥ Napsat "jsem Jacobova holka Sasha hihihi" a na druhém být Jacob a napsat "Jo Sasha je moje holka chichichi" a ty Sasho nejsme tak blbý aby jsme si to neuvědomili Jacob holklu zatím asi nemá ale nechci lhát jak někdo v každém druhém komentáři lidi co píšou že ho znají pls zamyslete se a pak něco pište nějáké komenty: "jé mi budem v Jacobovom domě" ROZMYSLI SI CO PÍŠEŠ!!!

JINAK KDO MÁ MUSICAL.LY FOLLOW MI PLS name: Jull Zmenkov

Jo a je to moje pravé jméno ♥ :)
  • No jasně to ti tak věříme úplně všichni.Jak ho prosimtě můžeš znát,ty normální obyčejná holka a on takový populární kluk, myslím to na tebe Michaela.
  • mi ? or my *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit