-
bože.. ma je normalní ty taky urcite nejsi dokonala nikdo neni dokonaly *3* muj nazor
-
bože ....je pravda že ho nikdo nezná osobně tím myslím fanynky strašně ráada bych ho chtěla poznat to asi každá fanynka a zavidím tem fanynkam cco ho znaji osobne ja ho nikdy nepoznam a vim to protoze jsem ceska jo vím hodně fanynek jsou taky s česka no jo mám ho ráada a preju mu hodně uspechu a vseho co potrebuje ...je dobrej ze se dostal tam kde je a znasi laskou a podporou k nemu se dostane jeste vic moje jediny prani je potkat se snim a vyfotit a obejmout ho to stejne i z justinem a cameronem a williamem ale nejvic s jacobem všichni ho mame radi on nas taky ale je smutne ze vic jak pulku fanynek vubec nezna ty fanynky co meli stesti ho znaji osobne a preju si byt mezi nema jAKO kazda fanynka ..takze tak jacobe mam te rada
-
You need some milk:DDD
-
Vždyť on nebydlí v Praze
-
No jasně
-
lidi, vy jste se fakt pomátli... nikdo z vas ho nezná, hlavně ze jste chytrý fanynky bože, holky... jinak klidně se do me pusťte ale ja vám dam správnou odpověď... je to muj kamarád
-
lidi, vy jste se fakt pomátli... nikdo z vas ho nezná, hlavně ze jste chytrý fanynky
-
Jacoba znám osobně a je to hrozně milí kluk *3* *14*
-
Jacob je nádherný kluk , ale potřeboval by přišít uši , aby je neměl tak odstátý *3* *14* *9* *13* *11* *10*
-
Nemáte někdo bělidlo, abych ho mohla vypít a nalít do uší než mi z nich začne téct krev? A nebo vidličku, abych si vypíchla oči? Nutně to potřebuju. Děkuji.
-
Těžko Jacob je můj
-
Jn, škoda že Jacob nebydlí v Praze nebo ješte lepší v kostelci nad labem, to by byl jeno a jenom muj
JACOB I LOVE YOU SO MUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Sandro Sartorius a ty ho snad znas?! bejt tebou bych drzela hubu !!! pí*o jedna zasrana *16* *10* *3*
-
Je to uplně jedno kolik mu je ne tak se sakra nedohadojte!!!!!!!!
*1* *1* *1*.Ale je jinak super a strašně hezkejj škoda že nebydlí v Praze!!!!! *10* *10* *10* *10* *14* *14* *14* *14* -
drz hubu!!!
-
Ne vypadá 11 a je 157m vysoký
-
Ono mu je 13?? :Dd rlly? Vypadá tak na 15 :Oo
-
jemu 13 a je to vodnař *4*
-
Jžš narodil se 2.10.2002 !!!!! *10* A jnamení je váha! radši nic nepiště když ho ani neznáte!!! *16* *3*
-
je mu 13 a narodil se 2 října 2002!!!! a znamení má váhy!!! *10*