-
Vy co si do přezdívky píšete Sartorius ste trapný a nemusíte psát že je jackob jenom váš když není
-
Jacob Sartorius kdybych tě mohla videt :( ale neuvidim. :* y love you Jacob . ;) :*
-
I love you n
-
Je opravdu užasný, je hrozné moc hezké a i roztomilý. Nádherně zpívá, já z néj a s mojí kamarádkou prostě nemůžu. Škoda že ho asi snad nikdy neuvidím na živo jenom na Youtobe nebo v televizi. Ja z něj prostě nemůžu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *4* *5*
-
mam ho moc rada a je jen muj je tak hezkej ze ? ma slunce místo oci :D *14* *16* miluji te n moccccccccccccc
-
Míwují tě lašššško ❤
-
DOPADNE to zlééé to vás garantuju přestante vy chcipaci *9* *9* *14*
-
Heeeej od Jacoba se držte dál nebo to skončí hodně špatně Mílují tě Jacobe *14* *14* *14* ℐ.ℬ.
-
Hej sledujte všichni mojí fan page na instagramu jsem tam jako @mycutestjacob ❤
.... A jinak to vaše vymejšlení je ubohý -
Hele uvedomte si co říkáte, protože kdyby jste ho znali tak by jste museli umět perfektně anglicky sice nevím o vas nic ale jestli naka z vas si vymýšlí ze ho zná osobně tak to vůbec říkat nemusí protože to říká jenom aby vypadala nejlíp a jestli bude chtít tak může byt taky slavná ale musí to dokazat tak jestli si vymyslejte je mi to jedno ale říkáte to aby jste vypadali nejlepe