Přejít na výpis diskuzí

Jacob Sartorius

OSOBNOST 23.3.2016 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy co si do přezdívky píšete Sartorius ste trapný a nemusíte psát že je jackob jenom váš když není
  • Jacob Sartorius kdybych tě mohla videt :( ale neuvidim. :* y love you Jacob . ;) :*
  • I love you n
  • Je opravdu užasný, je hrozné moc hezké a i roztomilý. Nádherně zpívá, já z néj a s mojí kamarádkou prostě nemůžu. Škoda že ho asi snad nikdy neuvidím na živo jenom na Youtobe nebo v televizi. Ja z něj prostě nemůžu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *4* *5*
  • mam ho moc rada a je jen muj je tak hezkej ze ? ma slunce místo oci :D *14* *16* miluji te n moccccccccccccc
  • Míwují tě lašššško ❤
  • DOPADNE to zlééé to vás garantuju přestante vy chcipaci *9* *9* *14*
  • Heeeej od Jacoba se držte dál nebo to skončí hodně špatně Mílují tě Jacobe *14* *14* *14* ℐ.ℬ.
  • Hej sledujte všichni mojí fan page na instagramu jsem tam jako @mycutestjacob ❤
    .... A jinak to vaše vymejšlení je ubohý
  • Hele uvedomte si co říkáte, protože kdyby jste ho znali tak by jste museli umět perfektně anglicky sice nevím o vas nic ale jestli naka z vas si vymýšlí ze ho zná osobně tak to vůbec říkat nemusí protože to říká jenom aby vypadala nejlíp a jestli bude chtít tak může byt taky slavná ale musí to dokazat tak jestli si vymyslejte je mi to jedno ale říkáte to aby jste vypadali nejlepe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit