Přejít na výpis diskuzí

Jacob Sartorius

OSOBNOST 23.3.2016 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Da mi nekdo na jscoba cislo?? Prosim prosim
    • Já ho mám *14* *14*
    • Myslíš že ho nikdo z nich má???
    • Domi najdeš to na internetu
    • ne
      • No jasně to ti tak věříme úplně všichni.Jak ho prosimtě můžeš znát,ty normální obyčejná holka a on takový populární kluk, myslím to na tebe Michaela.
  • Hey im jacob and hey sasha and yes sasha is mi girlfriend.
    • No tak tyvole.. Jacobe chci tvoje číslo! *1* *1* *1* *1* Však ty ani neumíš napsat my girlfriend *1* *1* *1* Nemůžu twl! :D
  • Cavky dievcata som slovenka a ........ ideme na dovolenku do USA a bude byvat v jacobovom dome a mam jeho cislo a vcera mi poslal svoje tehlicky prisaham s timi tehlickami na bruchu
    • das mi cislo pls ??? ideme do usa a tam chcem ist a oni v tom dome us nebyvaju ???
    • Dáš mi prosím jeho číslo?
  • Je peknej.
  • Si peknej
  • Celá tahle diskuze potřebuje drink z bělidla
  • bože ....je pravda že ho nikdo nezná osobně tím myslím fanynky strašně ráada bych ho chtěla poznat to asi každá fanynka a zavidím tem fanynkam cco ho znaji osobne ja ho nikdy nepoznam a vim to protoze jsem ceska jo vím hodně fanynek jsou taky s česka no jo mám ho ráada a preju mu hodně uspechu a vseho co potrebuje ...je dobrej ze se dostal tam kde je a znasi laskou a podporou k nemu se dostane jeste vic moje jediny prani je potkat se snim a vyfotit a obejmout ho to stejne i z justinem a cameronem a williamem ale nejvic s jacobem všichni ho mame radi on nas taky ale je smutne ze vic jak pulku fanynek vubec nezna ty fanynky co meli stesti ho znaji osobne a preju si byt mezi nema jAKO kazda fanynka ..takze tak jacobe mam te rada
  • lidi, vy jste se fakt pomátli... nikdo z vas ho nezná, hlavně ze jste chytrý fanynky bože, holky... jinak klidně se do me pusťte ale ja vám dam správnou odpověď... je to muj kamarád
    • a hlavně že ty ho znáš osobně jo tak to těžko vždyt pomalu nezvládáš ani gramatiku XD *16* *5* A ani já ho neznám tak se uklidni
  • lidi, vy jste se fakt pomátli... nikdo z vas ho nezná, hlavně ze jste chytrý fanynky
  • Jacoba znám osobně a je to hrozně milí kluk *3* *14*
    • Ok, tak si mi nevěřte, ale Jacoba znám už od doby než začal být slavný. V podstatě se známe od mala. Ale klidňe mějte svůj názor *3*
      • fajn kdy se narodil? a já o něm pár věcí vím ale ne že bych ho znala
    • píčovina
    • Hey, mi name is sasha i from USA and... Jacob Sartorius is mi boyfriend
      • jacob žádnou holku nechce a ani nema mysli si ze je na to moc mlady a za 2 říkal to v 1 videu a 1jsem si ho pridala do pratel a zeptala jsem se ho estli ma holku a on mi po půl roce napsal ze ne a ze pry je moc mlady takze nelzi a to ze si tady budes hrat na anglicanku a ze si to prekladas na google prekladaci je jasne staci jen znat jeho videa a hned o nem vis vic. omlouvm se ze gramatiku le pisu to ve spechu *16*
        • na tt psal, že holku chce, takže shut up,chlapečku
      • mi ? or my *8*
    • You need some milk:DDD
    • No jasně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit