Přejít na výpis diskuzí

Jaden Smith

OSOBNOST 24.1.2007 
148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DD

ja ho znam osobne *5*
    • Re: DD

Jestli ho znáš osobně, tak ja jsem tajna sestra Justinka Biebera, a dcera karla gotta a miley cyrus, moje teta je selena gomez, babicka emily osment atd... mam velkou rodinu.... a to mi urcite nebudes verit vid... si never jen ja vim ze je to pravda *4* tak je to OK,ty znas Jadena osobne a ja mam rodinu z Hollywoodu *3* tak si tu lakave nevymejslej si moc trapna *13* a nelzi tu prosim
      • Re: Re: DD

tak to si rekla peknou blbost jak muzes byt dcera karla gotta a pak mit rodinu z holywoodu jako selenu gomez a justin bieber a miley cyrus jsi krava fakt jak muzete o sobe vedet kdo ho zna ososbne a kdo ne
      • Re: Re: DD

Diano bych chtěla vidět jak by ses s ním mohla seznámot!..máš tátu nějakýho Hollywoodskýho herce nebo co?...a stejně byses s ním ani nedomluvila když mluví anglicky!
        • Re: Re: Re: DD

Hej souhlasím s tebou, ale, proč by se s ním nikdo neuměl domluvit? To nikdo jako neumí anglicky? Se domluvíš ikdyž se učíš ájinu 1 rok¨. Já se jí učím 7 roků, tak třeba i ona.

Jinak Jaden je fákt sexy, ách :** žeru ho. Nekjkrásnější je v Karate kid :*♥ *8*

ty krávo alespoň nespi u toho kompu když to píšeš pošli foto a pak něco mluv...!!! *1*

Neznáš jenom machruješ ! Jen jsi zamilovaná snobka co chce ostatní lidi naštvat ! Běž někam ! *5* *3*
  • Aha :D Ty si mal pred dvomi dňami narodeniny.. Happy Brithday =)
  • Prečo je tam že chodí s Kylie , keď už spolu nechodia
    • Jo no, teď chodí se Sarah Snyder *14* *14*
  • Happy Birthday,Jaden!!! *3*
  • on byl na oslavě Lea Howarda *3*
  • jaden je nejlepší ze všech, I love jaden *14*
  • jaden fakt suprovej už na pohled je prostě sexy *3*
  • Najkrajší chalan na svete dala by som neviem čo aby som ho vydela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* PROSIIM PEKNE PROSIM ODPIS MY
  • AAAAAAAAAA prostě on je ten nejkrásnější kluk ... :D nemám na něho slov aaaa no kdybych ho viděla tak nevím co bych dělala :DD jo já vím jsem praštěna ale co už no..:DDD jsem do něho blázel jinak všechno nejlepší k narozeninám pusino:-** :DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit