Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eve-lyn

..

Happy B-day Jake ! ..
  • veveryce

Happy Birthday

Happy Birthday Jake Gyllenhaal .
  • Milý Jake

Milý Jakeu, přeji ti k tvým 30. narozeninám hodně štěstí a úspěchů, a ať si konečně najdeš nějakou hodnou holku, se kterou budeš mít ty vytoužené děti (a ať jsou celej tatínek!).
    • Re: Milý Jake

(a ať jsou celej tatínek!)...

radsi ne... *13* *9* *9*
  • nokyka

narozeniny

Dneska ma Jake 30 narozeniny. Samozřejmně všechno nejlepsi a hodně zdraví a úspěchů jak v kariéře tak v soukromém životě *14*
  • Nový článek z 15.12.10

Jake Gyllenhaal: Teď chci jediné! Rodinu a děti

Zda už má pro zakládání rodiny a plození dětí vhodnou kandidátku, ale komentovat nechtěl.

Herec Jake Gyllenhaal oslaví tento týden třicáté narozeniny a jeho biologické hodiny začaly doslova bít jako hodiny na kostele. Hvězda filmu Zkrocená hora tak nemluví o ničem jiném než o rodině a plození dětí. Přitom ale randí s mladou country zpěvačkou Taylor Swiftovou, která o plození ve svých jednadvaceti ještě nepřemýšlí.

„Rodina je rozhodně to, co právě chci,“ svěřil Jake magazínu Attitude. Touží prý po dětech, kterým hodlá předávat pozitivní věci, které jemu samotnému předali vlastní rodiče.

„Vždycky mě rodiče učili, abych se cítil velmi pohodlně a spokojeně ve svém vlastním těle. Moji rodiče mi řekli, že krása je ve mně, ať už jsem cokoli a vypadám jakkoli,“ svěřil Jake časopisu.

Zda už má pro zakládání rodiny a plození dětí vhodnou kandidátku, ale komentovat nechtěl. Oficiálně zatím ani nepotvrdil svůj vztah s Taylor, s níž ale trávil svátek Díkuvzdání.
    • Re: Nový článek z 15.12.10

S tou Taylor to opravdu nebude tak horké...
  • emo-anne

články

tady de vidět, že taylor není s jakeem z čisté lásky...to je blbost...t\ články nemusí být pravda...ale myslím si to i tak !
    • Re: články

Co jsem vám říkala... *1*
      • emo-anne

Re: Re: články

měla si pravdu...ale prostě do prvních společných fotek jsem tomu nechtěla věřit...rozhodně je ale neberu za krásný pár plný lásky...doufám že se jake uplně nezcvoknul :D
  • Taylor....

Tenhle článek mluví za vše a souhlasím zcela s emo-anne. *9*
    Taylor Swift & Taylor Lautner : Opět spolu?

Zpěvačka Taylor Swift (20) se údajně snaží získat zpátky svého bývalého přítele, herce z oblíbené ságy Stmívání zpátky. Co je na tom pravdy a jaká je Taylor vlastně v lásce?

Zdroje říkají, že zpěvačka singlu Love Story se snaží Taylora Lautnera (18) vyprovokovat k žárlivosti tím, že se schází se známým hercem, a také idolem žen Jakem Gyllenhaalem, bývalým přítelem Reese Witherspoon.

„Taylor doufá, že až se Taylor dozví o tom, že randí s Jakem, bude bláznit,“ řekl americký bulvární časopis National Enquirer. A jak to tak vypadá, T a T se zřejmě skutečně usmíří.

„Taylořina matka Andra prý volala Taylorovi a řekla mu, jak by mu bylo mnohem lépe, kdyby byl po boku její dcery! Andra je chce dát znovu dohromady, protože si myslí, že Taylor je pro její dceru ten nejlpší chlap. Je to první milenec, kterého jí její matka schvaluje.“

„Mluvili spolu a také si posílali sms a Taylor ho údajně pozvala, aby s ní trávil dovolenou v období jejích 21-narozenin, které slaví 13. prosince.“ řekl jeden z jejích kamarádů.
    • Re: Taylor....

Swift a Lautner se společně rozešli v prosinci loňského roku poté, co spolu byli několik měsíců. Pár se dal dohromady při natáčení filmu Valentine´s Day. Nedávné zprávy tvrdí, že Taylor randila také s hercem Corym Monteithem, známým například z filmu Šepot a Nezvratný osud 3, či se zpěvákem Johnem Mayerem, který randil s herečkami, jako je Jennifer Aniston či Jessica Simpson. Taylor prý moc ráda využívá slavné muže k posunu své kariéry.

¨Lidé vidí Taylor jako andělskou bytost s porcelánovou tvářičkou, něco jako princeznu z pohádky. Ovšem jsme daleko od pravdy. Taylor láká lidi a pak je škádlí, uráží, zraňuje a zmiňuje se o nich ve svých písních. V jednom roce potkala hodně skvělých mužů, všechny před svými 21. narozeninami.“

„Jako přítelkyně je brutální. Moc ráda loví. Kdysi řekla, že když je muž nedosažitelný, láká jí touha dokázat si, že ho uloví. Ale jakmile ji muž podlehne, změní se. A brzy po tom muži ublíží. Je to hráčka. Když se chlap snaží být vážný, jde za dalším. Láme mužům srdce bezcitným způsobem. Ráda využívá toho, že je sladká, nevinná dívka, ale ve skutečnosti je to jen lamačka srdcí,“ tvrdí bulvár National Enquirer.
  • Je sladký!

Jake Gyllenhaal: Je mi 30 a teď chci hlavně děti

24. 11. 2010 11:00

Herec Jake Gyllenhaal oslaví v prosinci třicáté narozeniny. Kariéru si do tohoto věku stačil vybudovat slušnou, proto teď stanovil svému životu nové priority.

V příštích měsících si hodlá najít lásku a založit s ní rodinu. Jake totiž touží především po dětech.

Jeho sestra Maggie má dceru Ramonu, s níž strejda Jake tráví hodně času. Ona je pro něj jednou z hlavních motivací, proč si vlastní dítě pořídit.

„Je úžasné pozorovat vlastnosti, které má. Napodobuje naprosto všechno, co moje sestra či švagr dělají, to mě rozesmává. Já ji prostě zbožňuju. Děti jsou opravdu to podstatné. Tak to cítím ve třiceti, rozhodně víc než kdykoli předtím,“ přiznal Jake magazínu USA Weekend.

Jeho sestra Maggie Gyllenhaal má čtyřletou Ramonu s manželem Peterem Sarsgaardem.
    • emo-anne

Re: Je sladký!

je sladkýý a strašně bych mu to přála...právě proto mě udivuje, že si našel 20ti letou Taylor, která si teprve buduje pořádnou kariéru, je mladá a tk rozhodně nebude mít s jakem děti ...nevím ..jako pár se mi moc nezamlouvají ...pro jakea bych si představovala někoho jako je anne hathaway...byli by krásný páár :))
      • Re: Re: Je sladký!

Také si myslím, že se k němu Taylor nehodí, je moc mladá a nepřijde mi, že touží po dětech. Vztah možná chce, ale bez dětí a hlavně budovat tu kariéru. Jake je netrpělivý, chtěl by děti snad teď a hned a ty mu Taylor rozhodně jen tak nedá. Je na něho moc mladá. Jake by si měl k sobě hledat vrstevnici. Reese byla k němu celkem stará, navíc s dětma, tahle je až moc mladá a děti ještě chtít nebude. Taylor a Jakeovi nedávám moc šancí, tak 2 roky a dost. I když bych jim přála, aby našli to štěstí jeden v druhém. *4*
        • emo-anne

Re: Re: Re: Je sladký!

to já jim nedávám ani ten jeden rok ...Podle mě jsou až moc rozdílní ...Jake prostě už nechtěl být sám ...Podle mě ...:) Už ve Zkrocené hoře byli Jake a Anne nádherný pár ...A máš pravdu, že Anne o něho zájem jevit nebude, protože je dlouho šťastně zadaná ...ale moc bych jim to přála ;)
          • Re: Re: Re: Re: Je sladký!

Tak tak, Jake prostě už nechce být tzv. single, jde mu ale hlavně o ty děti, takže si myslím, že za chvíli nepohrdne ani obyč. ženštinou z lidu.. *1* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Je sladký!

Bylo by to pro něj i lepší, protože si myslím, že tyhle tzv. hvězdy jsou stejně pěkný kravky.. *9* *1* *5*
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: Je sladký!

Máš naprostou pravdu :D:)
      • Re: Re: Je sladký!

A víš, že já jsem si také říkala, že by se k němu hodila Anne Hathaway? Ale myslím si, že jemu se moc nelíbí. Už se těším na film Láska a jiné drogy. Měl být původně u nás už v lednu, ale bude až v březnu. Jakeovi to tam moc sluší. Je to prostě fešák.
        • Re: Re: Re: Je sladký!

Jake a Anne? Jake a Anne říkali v jednom interview, že jsou dobří přátelé a co se týče postelových scén, tak to mezi nimi vždy jiskřilo, ale jinak púo sobě ,,netouží". Režiséři si je ale kvůli té ,,filmové sexuální chemii" často vybírají jako pár, protože si před kamerou sednou. *3* *5*
  • emo-anne

...

Omlouvám se zřejmě ste měli pravdu a celkem dost mě to štvee !!:((( http://justjared.buzznet.com/2010/1 2/01/taylor-swift-jake-gyllenhaals- thanksgiving-stroll-first-pic/
  • emo-anne

taylor

A navíc to, že se spolu objevili párkrát v kavárně neznamená , že spolu chodí :D vy už jste jak paparazzi :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit