Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mariňák byl popixi *1* *1* *1*. Gyllenhaal ho zahral vyborne *1* Tu sraxku Zkrocenu Horu nemam rad.
  • He is sexy as hell *5*
  • Jake Gyllenhaal je fakt dobrej herec a ne jako herecký polena Steven Seagal,Dudikoff nebo Van Damme.Mariňák byl výbornej film.Tu sraxku Zkrocenú Horu taky nemám rád
  • je super

Má nádherný oči...je sladkej *14*
  • Tak milá děvčátka i drahé dámy. Až Jakea uvidíte ve Zkrocený hoře, tak se zblázníte. Je to ten nejúžasnější a nejkrásnější chlap (a to se mi vždy nejvíce už několik let líbí Keanu Reeves), co jsem viděla. A i když zrovna tady je zaláskovanej do jinýho chlapa, je to to nejúžasnější milostný drama, který jsem zatím viděla (kam se hrabe láska mezi opačným pohlavím). Byla jsem dojatá jako blázen a poplakala jsem si. Prostě nádhera. *14* Vřele film Brokeback Mountain doporučuju...
  • Připojuju se ke chvále Zkrocený hoře, tohle jsem vážně nečekala, je to úplně dojemný a kluci hrajou taaaak přesvědčivě. *14*
  • To je kus!!!!!!!!!!! *1*
  • Chybějící filmy

Čauky..Jo Jake je skvělej ale newim proč má ve filmografii jen 3 filmy když jich natočil víc a zrovna teď mě napadaj 2 který fakt stojí za to - Donnie Darko a Den Poté...nemohlo by se to tam nějak vložit??? Pls papa *7* *3*
  • Zlatíčko

Jsem ráda, že je tato stránka, ale chybějí mi na ní víc fotek a jeho starších filmů.... *9* Vždyť je tak úžasnej *14* *14*
  • jestli vas zajima jestli je gay nebo ne tak se mrknete na www.jakegyllenhaal.com do news a mezi starsima prispevkama je napsany ze BI, protoze chodil dva roky s Kirsten Dunst a ted je s nejakym snowboardistou z olympiády a pry se navstevujou kazdou vojnou chvili...tohle je kruta realita:-))))...ja sem ale nadsena protoze aleson nemusim zurit, kdyby si nasel nejakou blbou hollywoodskou fiflenu... *16* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit