Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevadí

heh a není to jedno...i kdyby byl gey tak je to prostě Jake-pořád pěknej a suprovej herec *3* *14* *4*
  • Ultrakonzervativny katolik

Zkrocena Hora ? a ZE TAM HRAJE teplosa ? Upadok, Bordel, sajrajt, nech nehra kadejake sracky... hlavne nie uchylarny ako Zkrocena Hora
    • l.enik

Re: Ultrakonzervativny katolik

No asi tě chápu jestli jsi takový katolík.Ale v tomot filmu jde o víc než jen o "dva teplouši co si to spolu rozdávaj." Je to velice emotivní příběh a i když jsem také věřící musím říct že se mi tento film líbil a můžete si říkat co chcete. *13* *4* *3*
    • Re: Ultrakonzervativny katolik

ty si to asi neviděla co?? je to nádhernej film,smutnej e emotivní a herci to zahráli brilantně!!!!
  • karolqa

No A??

Je nadhernej..dokonalej..a to všechno...tak nvm...proč i přesto, že se vám líbí..tak řešíte jestli je Gay nebo ne..dyť je to jeho věc...a stejně...máte...ae ne nějak extra velkou šanci ho potkat..tak stačí se dívat na jeho krásu..a jestli je gay nebo ne...to je na fotkach uplně jedno ne?? *7* *14*
  • ane.tt

...

Jo,je pěknej *3*
  • jake

jo je fakt hezkej.....aley myslim ze cim je starsi tim je hezci *14*
  • Moc peknej

Je moc hezký takového u nás nenajdete,vím o čem mluvím bude mne 45.Myslím,že u nás by našel holku nejlepší a nejkrásnější,nemyslím ty příšery z show.byz.AHOJ *4* *4*
  • Luky1987

Velmi dobrý herec 

• heatcliff

Odkaz

Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4*
  • rebus

Jak je to možné?

No tak tady to moc nežije což teda nechápu. Jake je dobrej herec a má celkem dobrý filmy viz Den poté, Zkrocená hora nebo třeba Bubliňák tam byl celkem funny no *15* . Jo a má krásný modrý oči *14*
  • Den poté

V sobotu 2.5. budou dávat na Primě ve 20.00 hod. Den poté. Tak se dívejte.
    • rebus

Re: Den poté

Joo ?.. No tak to se musím dívat *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit