-
Nevadí
heh a není to jedno...i kdyby byl gey tak je to prostě Jake-pořád pěknej a suprovej herec *3* *14* *4* -
Ultrakonzervativny katolik
Zkrocena Hora ? a ZE TAM HRAJE teplosa ? Upadok, Bordel, sajrajt, nech nehra kadejake sracky... hlavne nie uchylarny ako Zkrocena Hora -
-
Re: Ultrakonzervativny katolik
No asi tě chápu jestli jsi takový katolík.Ale v tomot filmu jde o víc než jen o "dva teplouši co si to spolu rozdávaj." Je to velice emotivní příběh a i když jsem také věřící musím říct že se mi tento film líbil a můžete si říkat co chcete. *13* *4* *3* -
Re: Ultrakonzervativny katolik
ty si to asi neviděla co?? je to nádhernej film,smutnej e emotivní a herci to zahráli brilantně!!!!
-
-
No A??
Je nadhernej..dokonalej..a to všechno...tak nvm...proč i přesto, že se vám líbí..tak řešíte jestli je Gay nebo ne..dyť je to jeho věc...a stejně...máte...ae ne nějak extra velkou šanci ho potkat..tak stačí se dívat na jeho krásu..a jestli je gay nebo ne...to je na fotkach uplně jedno ne?? *7* *14* -
...
Jo,je pěknej *3* -
jake
jo je fakt hezkej.....aley myslim ze cim je starsi tim je hezci *14* -
Moc peknej
Je moc hezký takového u nás nenajdete,vím o čem mluvím bude mne 45.Myslím,že u nás by našel holku nejlepší a nejkrásnější,nemyslím ty příšery z show.byz.AHOJ *4* *4* -
Velmi dobrý herec
-
Odkaz
Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4* -
Jak je to možné?
No tak tady to moc nežije což teda nechápu. Jake je dobrej herec a má celkem dobrý filmy viz Den poté, Zkrocená hora nebo třeba Bubliňák tam byl celkem funny no *15* . Jo a má krásný modrý oči *14* -
Den poté
V sobotu 2.5. budou dávat na Primě ve 20.00 hod. Den poté. Tak se dívejte. -
-
Re: Den poté
Joo ?.. No tak to se musím dívat *4*
-