-
TV magazín
V poslendím TV magazínu je o Jakeovi celá stránka i s fotkami z různých filmů. -
klip
viděli jste novej klip Jamiho Foxxe? hraje tam Jake a je tam fakt krásnej *14* prostě moje zlatíčko *14* *4* *1* -
-
Re: klip
Mohla bys mi prosím napsat vzkazem odkaz? děkuju -
-
Re: Re: klip
jo tady je hotnewz.blog.cz/0902/jamie-foxx-fea t-t-pain -
-
Re: Re: Re: klip
Jááj...:D a to je jako fakt oficialní klip?..:D
-
-
-
-
Bubliňák
Ahoj, tak tady to pěkně zamrzlo. 7.8. ve 22.55 budou dávat na Prima Cool Bublíňáka. Tak kdo máte rádi Jakea, dívejte se. Já ho ráda mám. -
donnie darko
Najde se už konečně někdo ,kdo vydá tento film? *16* -
-
Re: donnie darko
Donnieho se asi nedočkáme...není ani nadabovaný,ale mužeš si ho stáhnout přece ne internetu.. *3* -
-
Re: Re: donnie darko
samozřejmě mám ale mám raději když si můžu vybrat jestli chci český dabing nebo titulky taky se réda podívám na bonusy nebo si pustím komentář tvůrců a podobně -
-
Re: Re: Re: donnie darko
No tak sehnat se dá...(,ale jak tak koukám, nikde není na skladě),ale bez českýho dabingu..
http://www.arara.cz/t/pr oduct.php?id=4540&ref_id=zbozi -
-
Re: Re: Re: Re: donnie darko
dík
-
-
-
-
-
ahojky džejkýý jsem tvoje biK fanynQa z čr republic doufam že mě navštívíš,bydlím od tebe hodně far ale budu na tebe pořad waitingovat. mam rada burning butt když jim chili pepper a rada taky buraky mam. i love když you vlníš svym butt, čauky
-
Jake
V In Touch je Jake jak papa na schodech a je u toho strašně rozkošnej *15* *14* -
....
Taky se připojuji a přeju všechno nej:-* *14* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší Jaku,kéž bych ti mohla popřát za Heatha i za všechny tvoje fanoušky osobně,ale nejde to.Tak alespoň tady na té diskuzi,Všchno NEJLEŠPÍ! -
přání
Včera jsem se nedostala na počítač, tak se zpožděním se připojuji k ostatním a přeji ti všechno nejlepší Jakeu. -
Jake
Já uplně zapoměla na narozky mého nejoblíbenějšího herce *9* Jsem blbec *9* Ale tak mu ted opožděně přeju všechno nejlepší,hodně filmových nabýdek a spoustu cen za ně a at je pořád tak krásný a v poho jako do ted.Miluju tě Jaku *14* *14* *14* *14* *14* *14*